04 жовтня 2017

Баранівський район долучився до збору гуманітарної допомоги для Калинівки


2 жовтня Житомирщина відправила гуманітарну допомогу у місто Калинівка, яке постраждало від вибухів на військовому складі - 30 кубометрів каліброваної дошки, а 4 жовтня - 760 листів шиферу.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

2 жовтня Житомирська область відправила у Калинівку 30 кубометрів каліброваної дошки.

«Долаючи наслідки негоди у Бердичеві, ми одночасно намагаємося допомогти і наших сусідам. Гарно спрацювали сьогодні держлісгоспи Житомирщини, які зібрали 30 кубометрів дошки. Підключаються інші підприємства, інвестори. Тому намагатимемося якнайшвидше доставити необхідні будівельні матеріали та іншу гуманітарну допомогу для людей», – зазначив голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

У середу, 4 жовтня, з Житомирщини у Калинівку відправили 760 листів шиферу.

«На виконання доручення голови ОДА Ігоря Гундича до надання гуманітарної допомоги долучилися агроформування Баранівського, Чуднівського, Новоград-Волинського, Пулинського та Черняхівського районів. Так, було зібрано 760 листів шиферу. Також продовжується робота по формуванню наступної партії гуманітарної допомоги», – сказав заступник начальника управління агропромислового розвитку ЖОДА Леонід Бабич.

Це не остання допомога від області. Наразі формують фури з гуманітарною допомогою – будівельними матеріалами, які також будуть відправлені жителям міста Калинівка.



фто прес-служби Житомирської ОДА

Немає коментарів:

Дописати коментар