25 жовтня 2017

Наприкінці жовтня у Житомирі презентують Стратегію розвитку Баранівської громади


31 жовтня у приміщенні готелю «Рейкарц» у Житомирі відбудеться презентація Стратегії розвитку Баранівської міської об’єднаної територіальної громади та Схеми планування її території.

Про це повідомляє ГО «Інститут громадянського суспільства».

"Стратегія розвитку Баранівської міської ОТГ розроблялась одночасно із Схемою планування її території безпосередньо за участі різних категорій населення об’єднаної громади, які під час їхнього розроблення мали можливість пройти навчальний курс з питань стратегічного планування, фінансів і місцевих бюджетів, мобілізації внутрішніх і зовнішніх ресурсів громади, а також розвитку місцевої ідентичності", - йдеться у повідомленні.

Захід організовується ГО «Інститут громадянського суспільства» в рамках впровадження проекту «Підтримка розбудови інституційної спроможності об’єднаної територіальної громади» за фінансової підтримки «Вестмінстерської фундації за демократію» (Лондон, SW1P 1RT, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії).

Нагадаємо, Баранівська громада отримала право на безкоштовну розробку Стратегії розвитку громади та Схеми планування її території, здобувши перемогу в конкурсному відборі.

Немає коментарів:

Дописати коментар