25 жовтня 2017

На громадські роботи у Баранівському районі виділили понад 200 тис. грн


На оплату праці безробітних, які перебувають на обліку у районному центрі зайнятості та задіяні у громадських роботах, з місцевих бюджетів і Фонду соціального страхування виділили близько 200 тис. грн.

Про це повідомляє Житомирська обласна служба зайнятості.

Баранівський районний центр зайнятості довгий час плідно співпрацює з територіальними громадами району у питанні організації тимчасових оплачуваних громадських робіт.

Безробітні, котрі перебувають на обліку в службі зайнятості, прибирають території населених пунктів, приводять у належний санітарний стан придорожні смуги.

"З початку року зайнятість у громадських роботах, що фінансуються за рахунок коштів органів місцевого самоврядування (місцевих бюджетів) та Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, отримали 66 безробітних відповідно до укладених договорів з Баранівською міською, Довбиською селищною, Дубрівською сільською радами. Безробітним на оплату заробітної плати з Фонду виділено понад сто тисяч гривень і стільки ж з місцевого бюджету", - йдеться у повідомленні.

Немає коментарів:

Дописати коментар