13 жовтня 2017

Баранівське лісомисливське господарство відвідали колеги з Черкащини


Баранівський лісгосп з робочим візитом відвідала група лісничих державного підприємства «Звенигородське лісове господарство». Зокрема, гості з Черкащини цікавилися вольєрним господарством.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського ОУЛМГ

"Група лісничих на чолі з директором державного підприємства «Звенигородське  лісове господарство» з робочим візитом перебувала в  Баранівському лісгоспі.  Цікавилися гості  вольєрним господарством, яке функціонує в цьому підприємстві більше 30 років і давно вже стало його візитівкою", - йдеться у повідомленні.

За словами черкащан, насамперед вони набралися позитивних емоцій, бо ж відвідини «оленячої ферми» байдужими не лишають нікого. Зокрема лісівників цікавило, яку площу має займати вольєра, аби тваринам було комфортно, як облаштувати водойму, яку сітку потрібно вибрати для обгороджування, як сформувати раціон тварин тощо.

Як відомо, вольєра з утримання та розведення оленя плямистого з метою розселення в мисливські угіддя, в Баранівському лісгоспі створена ще в 1985 році. На сьогодні там утримується 48 голів цього виду. Цьогоріч у вольєрі народилося 10 оленят.

Як зазначають звенигородські лісівники, частину позитивного досвіду, який вони отримали під час робочого візиту, планують втілити у життя в підрозділах Звенигородського лісгоспу.

Ми побачили високий рівень ведення лісового та мисливського господарства, відчувається фаховий підхід до роботи керівництва та працівників, на високому рівні культура виробництва та соціальний захист колективу. Крім того, з колегами мали змогу обговорити ті проблеми й питання, які турбують сьогодні лісівників всієї України”, – розповів директор державного підприємства «Звенигородське лісове господарство» Анатолій Проценко.


фото прес-служби Житомирського ОУЛМГ

Немає коментарів:

Дописати коментар