03 вересня 2017

Депутати райради вирішили продати колишній кінотеатр у центрі Баранівки


Депутати Баранівської районної ради надали дозвіл на приватизацію шляхом продажу через конкурс приміщення колишнього кінотеатру у центрі Баранівки та редакції газети «Слово Полісся».

За відповідне рішення проголосували депутати Баранівської районної ради на засіданні чергової сесії, яка відбулася 18 серпня.

Як повідомляє місцева міськрайонна газета "Слово Полісся", питання про надання дозволу Баранівській райраді на приватизацію нежитлових будівель шляхом продажу через конкурс, зокрема щодо продажу колишнього кінотеатру на даній сесії було найбільш резонансним.

За словами голови райради Сергія М’ялківського, кошти, які будуть виручені від продажу кінотеатру, мають спрямувати на утримання відповідних комунальних установ.

"Це питання виносилось на сесії приблизно 20 років після того, як кінотеатр перестав функціонувати. А тепер ми допрацювалися до того, що він стоїть на курячих ніжках і скоро завалиться. Тому пропонували депутатам продати його, а кошти, які будуть виручені, згідно з чинним законодавством надати на утримання відповідних комунальних установ, але, головне, що це має відбутися без зміни напрямку діяльності", - сказав голова райради.

У результаті депутати вирішили приватизацію приміщення колишнього кінотеатру та редакції газети «Слово Полісся» провести шляхом продажу цих приміщень через конкурс, а також затвердили склад конкурсної комісії, яка займатиметься цим питанням.




Як зазначено у повідомленні конкурсної комісії Баранівської районної ради, початкова ціна виставленої на продаж нежитлової будівлі кінотеатру та котельні, які знаходяться за адресою: м. Баранівка, вул. Звягельська, 1а, згідно звіту про проведення незалежної оцінки становить 1 млн 436 тис. 690 грн. Початкова ціна виставленої на продаж нежитлового приміщення редакції газети «Слово Полісся», яка знаходиться за адресою: м. Баранівка, вул. Поліська, 7а, згідно звіту про проведення незалежної оцінки становить 944 тис. 424 грн.

Кінцевий термін прийняття заявок на участь в оголошених конкурсах - 6 вересня 2017 року. За більш детальною інформацією можна звернутися до Баранівської районної ради за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 12 або зателефонувати за номером 4-23-58.

Нагадаємо, 18 серпня депутати райради прийняли рішення залишити без премій голову райради та його заступника і зменшили їм надбавку за високі досягнення в праці.

31 коментар:

  1. Анонім03.09.17, 22:28

    Хочу звернутись до "шановної" гілки влади нашого містечка, та усього району в цілому! Замість того, щоб продавати кінготеатр, краще б виділили б кошти на його реставрацію! Де ви бачили таке місто у якому немає де проводити час сучасній молоді! А на рахунок редакції!? Де ви збираєтесь друкувати газету!?Невже на принтері у приймальній "шановного" М'ялківського на листочках формату А4?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.09.17, 15:44

      газета давно в Баранівці не друкується.

      Видалити
    2. тобі "друкарня" і "редакція" це як шмаль і гаджубас?

      Видалити
    3. Анонім08.09.17, 15:02

      Друкарні вже давно нема. Там філіал якоїсь швейної фабрики. А в кабінетах на другому поверсі різні спліки, штаби партій і т.д.

      Видалити
  2. Анонім03.09.17, 23:51

    Отак і валився і завод наш фарфоровий! А що не може Сергій Мялківський найти хлопців які крутять кіно?? Всі просто ідуть по сокращоній програмі до нуля, тимчасово набив собі грошами кармани.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім04.09.17, 00:07

    Правильно зробили. Його давно треба було продати, то вже так само давно там був би сучасний кінотеатр. Бо місто помаленьку оновлюється, а в самому центрі стоїть таке... відлуння минулого.

    ВідповістиВидалити
  4. А хто той "незалежний" оцінювач? Де б глянути на звіт про оцінку?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.09.17, 17:30

      Звіт про оцінку бачили всі депутати, у тому числі й від Душківського УКРОПу. Питань ні в кого не було.

      Видалити
    2. я не депутат, то де побачити. Дуже цікавить автор звіту і власник оцінювальної контори.

      Видалити
  5. Анонім04.09.17, 08:16

    Кінотеатр вже давно продалиб але не дав це зробити депутат минулого скликання Вельчинський М.Р. А зараз ініціатором продажу є Вельчинський М.Р. Второпали. А купить його його сват Лавренчук С. а редакцію теж родич. А може з редакціі зробити пару квартир і запросити лікарів яких немає в Баранівці і кіно можна запустити але нема кому. Жаль.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.09.17, 17:29

      За виручені від продажу гроші може бути придбана готова нормальна квартира. А переобладновувати під квартири аварійну будівлю нерозумно.

      Видалити
    2. як "вчасно" обізвали будівлю - аварійною. У вас є висновок про не придатність подальшої експлуатації?

      Видалити
  6. Анонім04.09.17, 12:06

    Перед тим як з посади пiти, то треба все розпродати! Почерк Вельчинського.

    ВідповістиВидалити
  7. Як би хоч один з кeрiвникiв думав про iнтереси мiста, то не продавали б! Взагалi , там iдеальне мiсце для ратушi!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.09.17, 17:27

      Олю, запитай краще в Душка, чому він продає будівлю заводоуправління, яку в січні цього року було передано на баланс міської ради з балансу райради. Ця будівля була передана місту для розміщення там школи мистецтв. Але тепер її купить Демяненко І., щоб зробити там готель. А кінотеатр продається за умови збереження там кінозалу. Так що буде в місті кінозал, але де будуть займатися діти з будинку творчості й школи мистецтв - невідомо, бо дитсадок у місті вже давно треба було розширити. На черзі в дитсадок дітей ставлять ще з пелюшок.

      Видалити
    2. Анонім04.09.17, 19:00

      Шановна пані Олю, це одне з найкращих рішень теперішньоі влади (хоча і районноі) Дітям нікуди піти, можливо хоч там для дітей буде міце для відпочинку!!! Адже якщо грамотно прочитати - будівлю кінотеатру продають без зміни напрямку діяльності!!!

      Видалити
    3. у нас уся прихватизація була "без зміни напрямку діяльності". Де документ, в якому це написано, і яка відповідальність нового власника в разі порушення цієї норми?

      Видалити
  8. Анонім05.09.17, 07:35

    Ще б продали администрацию наполовину порожню -знаете скильки места було б для деток Там зараз только трутни седят

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім05.09.17, 13:01

      А давайте продамо міську раду. Там вдесятеро більше трутнів сидить.

      Видалити
  9. Анонім05.09.17, 09:35

    Вельчинський, що бабло треба, совісті немає.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім05.09.17, 13:37

      Кінотеатр продає районна рада, а не Вельчинський. А совісті немає якраз у Душка, який відібрав у школи мистецтв приміщення заводоуправління і продає його за копійки свому бізнес-партнеру. Тому що винен йому чимало грошей за закриття своїх боргів перед банком.

      Видалити
    2. Анонім05.09.17, 15:55

      Серце моє чує , що це діалог Душка з Вельчинським.

      Видалити
    3. Анонім05.09.17, 23:54

      Навіть якщо і так, то чого ти встряєш? Нехай хоч тут поговорять.

      Видалити
    4. сєлянє - чєго ропщітє?
      Був "тіхарьом" на останніх вибрах.
      Ніякої "зради". Ніяких підстав (ну таких, щоб могли вплинути хочаб на похибку в підрахунку голосів).
      Усе чесно.
      Самі вибрали - самі їжте.

      Видалити
  10. Анонім06.09.17, 08:09

    Люди, усе вам не те і все не так. Той пам'ятник совку давно пора було б продати щоб власник зробив нормальний кінотеатр, аби молодь, замість пити по барах, у кіно ходила

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.09.17, 15:06

      ЦЕ ТОЧНО,лише одні барусіки при новій владі з'явились ну і ще в декого маєтки, а все інше при радянському союзі зроблено чи побудовано. А звідси і висновок- що Ви лише пи..ти мастаки. Якщо слідувати Вашій логіці то все, що збудовано в СССР, потрібно знищити.- то тільки ганделики і залишаться

      Видалити
    2. ... а сауни? ;)

      Видалити
  11. Патріотка06.09.17, 12:13

    А давайте продамо все: і приміщення міської ради, і адміністрації, в ідеалі разом із персоналом чи, як сказали вище, і мені так більше сподобалося, трутнями!!!! Одна будівля під садочок, інша на кілька квартир для АТОШНИКІВ... А якби ще повідбирати маєтки у Душка та Вельчинського, то і не лише на новий кінотеатр вистачилоб...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.09.17, 10:46

      Трутні живуть у вулику. У недалекому майбутньому буде пасіка.

      Видалити
    2. Анонім08.09.17, 13:28

      дану пропозицію виставте на сайт електроних петицій президенту, можливо наберемо 25000 голосів і побачимо що будуть робитинаші мафіози

      Видалити
  12. Анонім22.12.18, 23:22

    Ну що можу сказати...
    Ті хто купив приміщення, купували його не з проста і плани в них амбіційні, зробити гарне місце і наскільки відомо, там справді за ідею, ідею розвивати місто. Тому так як за ті кошти, за які було викупленно приміщення, окуплось би за років так з 300. Сподіваюсь що надана інф. і віра моя не хибні.
    Відносно нашої влади, то хлопці гарно припали до кормушки.
    Пам ятник Леніну - був рідкісним, так як залитий бронзою(бар.фар.зав. міг собі дозволити фінансово на тей час), пропав в невідомому напрямку. Хоча ні, в дуже відомому... Толя, Ви ж говорили що він в мезеї буде зберігатися. В якому нах музеї, пиздабол ти лисий.
    Асфальту вони залили на мільйони. А ви в курсі скільки Баранівці обійшлись світофри? А ще скільки всього цікавого...
    Толя, М.кий, скілки відкату положили за кінотеатр?*

    ВідповістиВидалити