29 серпня 2017

Депутати залишили без премій голову Баранівської райради та його заступника


Депутати Баранівської районної ради прийняли рішення залишити без премій голову райради Сергія М'ялківського та його заступника Тетяну Кравчук і зменшили їм надбавку за високі досягнення в праці.

За відповідне рішення проголосували депутати Баранівської районної ради на засіданні чергової сесії, яка відбулася 18 серпня.

"З 1 червня 2017 року не проводити нарахування і виплату премії голові районної ради М’ялківському Сергію Сергійовичу та заступнику голови Кравчук Тетяні Василівні, надбавку за високі досягнення в праці зменшити і встановити в розмірі 15% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років", - йдеться у рішенні сесії  райради.

За словами заступника голови Баранівської районної ради Тетяни Кравчук, рішення не проводити нарахування і виплату премій було прийнято за ініціативи керівництва райради, оскільки в районному бюджеті відсутні кошти для збільшення фонду оплати праці.

"Таке рішення було прийнято за ініціативи керівництва райради, оскільки в районному бюджеті відсутні кошти для збільшення фонду оплати праці. Саме тому розмір оплати праці голови та заступника не було збільшено з часу вступу змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9.03.2006 року № 268 в законну силу, хоча міг бути збільшений майже вдвічі. Нашу ініціативу обговорили на всіх без виключення депутатських комісіях, депутати її підтримали і рекомендували сесії прийняти таке рішення. Ми з головою райради свідомо прийняли таке рішення і це була саме наша пропозиція", - розповіла Тетяна Кравчук.



7 коментарів:

  1. Анонім31.08.17, 20:41

    Показуха. Там і так тої премії було як кіт наплакав, аж 30 % здається. Це щоб Душко, який собі і всім своїм заступникам виписав 250 % премії і надбавок отак відмовився оце було б діло! Причому реально економно, бо там щомісяця у кожного зарплата з чотирма нулями.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім01.09.17, 07:47

    10000 -ащо це багато? Краще б ти матеметику свои рахував

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.09.17, 14:33

      Та не 10000, а десь 30-50тис., якщо врахувати, що недавно у два рази підняли посадові оклади для мерів, їх замів і т.д.

      Видалити
    2. Анонім03.09.17, 14:16

      Ну про 50 це ви загнули. Навіть про 30 загнули. У міській раді рядовий склад має приблизно 5-6 тисяч, спеціалісти 7-8, начальники відділів 8-10, голова і його заступники (завдяки преміям і надбавкам) 16-18. Хіба це багато?

      Видалити
  3. Анонім02.09.17, 17:56

    А що вони там роблять? Да нічоно!!! Сидять бо їм бабло капає добре в карман!

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім03.09.17, 15:44

    А вам суки все не так Щоб рахувати чужи гроши треба на плечах голову мати

    ВідповістиВидалити
  5. Зарплата Душка повинна бути десь біля трицатки. І це нормально. Тільки вертітися мусить, як кіт в колесі.
    Він і за гуманітарний вантаж ось чотко пробив.
    Цицюра там тільки фоткається.
    Стидався б, експедитор.
    Не дотягує навіть до пупа цей хвахвівець.
    Олександрович, довго будеш за них їх роботу робить?
    Скоро Цицюра в соцработніки піде, дивись, щоб Вас туди не затягло!

    ВідповістиВидалити