13 вересня 2017

Проект реконструкції котельні Баранівської гімназії обговорять на громадських слуханнях


18 вересня о 15:00 у залі засідань міської ради відбудуться громадські слухання, під час яких обговорюватиметься проект реконструкції котельні Баранівської гімназії з добудовою складу палива.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

"18 вересня о 15:00 в залі засідань міської ради за адресою: вул. Соборна, 20, відбудуться громадські слухання, де будуть розглядатися наступні питання порядку денного: 1. Обговорення робочого проекту «Реконструкція котельні Баранівської гімназії в м. Баранівка по вул. Соборна, 26 з добудовою складу палива». 2. Різне", - йдеться у повідомленні.

На громадські слухання запрошують голову Баранівської райдержадміністрації, голову Баранівської районної ради, керівників підприємств, організацій, установ, громадських організацій, представників засобів масової інформації та жителів Баранівської громади.

7 коментарів:

  1. Анонім14.09.17, 15:21

    Ці громадські слухання проводяться лише як інструмент аби пропхнути чергову Душкову забаганку , на прикладі маємо досвід минулих слухань , як він хотів пропхнути питання Еконової , аби додушити Баранівчат хімікатами , а самому на Полщу в Тухов . Теж саме із перенесенням святкуваня міста , або перейменування вулиць , Ці питанняя вирішуються суто на місцевих референдумах , а він чихав на Закон . Він своїми звилинами не розуміє , що порушення чинного законодавства тягне за собою імпічмент і дострокову відставку . Потрібно починати збирати підписи на проведення місцевого референдуму .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віктор14.09.17, 18:32

      Не розумію, що поганого в тому, що в гімназії зроблять котельню і склад. Це ж добре, що гроші витрачаються на такі речі, а не як колись розпихуються по кишеням. Єдине з чим погоджуюся, то це на рахунок невідповідності таких зборів самій суті назви "громадські слухання". Зате депутатам не треба думати і відповідати за свої рішення. Громада ж погодила на слуханнях, то що ви з нас хочете...

      Видалити
    2. Анонім14.09.17, 22:40

      Так , але на ті слухання приходить апарат міської ради в повному складі , і лише не значна кількість жителів міста , а далі все за планом - голосують одноголосно .....

      Видалити
    3. Анонім16.09.17, 22:54

      А хто заважає жителям міста приходить у значній кількості? - Ніхто. Просто ніхто не вважає це потрібним. То на що скаржитесь, панове?
      До речі, і ті, що тут так завзято обурюються, теж не хотять ходить на слухання і там виступать. Цікаво - чому? Тому що тут можна анонімно брудним язиком ляпать, а там же перед всіма треба вийти? Бояться до Душка близко підходить ))))

      Видалити
  2. Анонім15.09.17, 17:59

    Хто заважае приходити?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім16.09.17, 11:56

    Так , але логіка , хіба що маразм так званого голови послухати .

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім17.09.17, 22:41

    У залі засідань, всі бажаючі мешканці не помістяться!?

    ВідповістиВидалити