01 вересня 2017

У Баранівці до Дня міста планують відкрити міні-гідроелектростанцію на річці Случ


На день міста, яке мешканці Баранівки відзначатимуть у суботу, 9 вересня, міська рада запланувала провести цілу низку різноманітних заходів, на проведення яких виділила 200 тис. грн.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на черговому засіданні, яке відбулося 30 серпня.

Відповідно до плану заходів, у Баранівці на День міста проведуть урочисте відкриття міні-гідроелектростанції на річці Случ та цілу низку різноманітних урочистих заходів, для участі у яких запросять закордонні делегації з міст Луков, Тухов, Тирва та Лаздіяй.

Також планують прикрасити центральні вулиці міста, придбати квіти, сувеніри та подарунки, провести "Фестиваль млинця", виставку народних умільців, концерт і вогняне шоу.

Як зазначено у додатку до рішення міськвиконкому, найбільші витрати, передбачені кошторисом, складатимуть послуги ресторану з харчування делегацій з інших міст та інших країн - 70 тис. грн; оренда сцени та послуги артистів - 37,1 тис. грн; концерт за участю гурту "Козацькі забави" з Києва, військового оркестру з Мирополя, міні-оркестру "Відлуння Тетерева" з Житомира, ансамблю "Капелюх" з Коростишева та вогняне шоу - 35 тис. грн.

Решту суми складатимуть витрати на придбання костюмів для артистів, оголошень, банерів, вітальних листівок, прапорів, запрошень, призів, грамот, сувенірів, квітів, сувенірної продукції, подарункових наборів, а також господарські та транспортні витрати.

Нагадаємо, у 2016 році кошторис витрат на відзначення Дня міста склав 195 тис. грн.

18 коментарів:

  1. Краще б ями на дорогах позасипали.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім03.09.17, 23:54

    Який сором!!! Просто не вистачає слів без нецензурноі лексики!!!Чому жителі міста мають платити 70 тисяч за бенкет бізнес-партнерів душка? Як швидко душківська влада забула про Атовців та діточок, які залишилися без батьківськоі опіки!!! Ганьба такій владі і іхньому ганебному святу!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім04.09.17, 00:01

    Друзі, менше негативу. Для Дня НАШОГО міста, НАШОЇ Баранівки, якихось 7 тисяч зелених, хіба це багато? Перестаньте. А на що і куди тратити, то вже справа міської ради. На те вони і вибори виграли. Тобто це є воля народу. Так що не треба злитися. Програма свята непогана. Все буде добре. Аби погода не підвела.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. якщо погода підведе - ті що будуть в ресторані не постраждають.

      Видалити
  4. Анонім04.09.17, 08:46

    Хоч я не з міста , бажаю вам рясного дощу зранку до вечора!!! А ваша воля народу це 100 жителів громади на ваших слуханнях!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.09.17, 12:24

      Дощ, то до грошей!)

      Видалити
    2. Анонім04.09.17, 21:07

      З такою владою і дощ не допоможе, жаль що немає такого явища в природі, щоб додав меру розуму. Гарно посвяткуйте...

      Видалити
  5. Анонім04.09.17, 22:35

    А місту яка радість від тої ГЕС? Краще б з відкриття міської лазні почав би свій міжпланетний фестиваль бліна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. радість така, що за рахунок ГЕС відремонтували дамбу-міст. У мера на це грошей немає (чи то він так каже) ;)

      Видалити
  6. теж анонім04.09.17, 22:55

    ФЕСТИВА́ЛЬ - масове свято, на якому показують досягнення певного виду мистецтва; показ, огляд досягнень якого-небудь виду мистецтва!?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім05.09.17, 18:25

      Для нашого Космоса "бліни" стали видом мистецтва. Коли в місті відсутнє мистецтво, його замінюють "бліни" - традиційна РОСІЙСЬКА страва.

      Видалити
    2. чому тільки "білини"? Ще вміє на дудці грати, морозивом торгувати... а ви що вмієте?

      Видалити
  7. Анонім05.09.17, 19:54

    Аяк щодо укр налисничка або млинця?Чим попахуе?Гурман ти хреновий

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гурман хреновий06.09.17, 14:39

      Попахує маніакальною ідеєю одного толі зробити з Баранівки Нові Васюки, проте, не заради людей, які чекають хоч якоїсь віддачі від його молодої багаторотої команди, а для потрапляння в телевізор себе самого.

      Видалити
  8. баранівчанин06.09.17, 14:58

    Тут справа не так в блінах, варениках, чи галушках, противна провінційна ідея раптово прославити село якоюсь банальною стравою. Мер Ковеля не дерунами здобув собі авторитет у громаді. Чому, приміром, замість того щоб заставляти «сільських господинь» звозити сюди свої сковорідки, не допомогти пасічникам громади показати землякам свій, вже освячений цьогорічний урожай у всьому його різноманітті, від воску до наливок. Це і реклама, і обмін досвідом, і збут-змагання, тобто реальна підтримка бджоловодів, яких у нас є багато, а для празникуючих чудова нагода вибрати кращий продукт з перших рук. Та й гості щось зможуть вивезти з нашого краю, бо ж млинця далеко не завезеш…

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.09.17, 16:02

      +++ дуже слушне зауваження і гарна ідея. Та й пасічників у нас дійсно багато.

      Видалити
    2. теж баранівчанин06.09.17, 22:25

      Підтримую кожне слово, але щодо гостей хочу висловити свою думку. Передусім - хто вони ті поляки? Такі самі дрібні сільські чиновники, як наш мер, ну, може, розумніші трохи, але для чого їх сюди звозити цілими табунами? Чим ми їх тут порадуємо, чи вони нас? Це якісь випадкові знайомі Анатолія Олександровича, яких він чомусь вважає своїми друзями, а відтак і нашими теж. Таких друзів на переході в Краковці за хвилин 35 можна назбирати добру сотню і толку з них для громади буде рівно стільки, скільки і від мерових. А якщо вже так кортить запросити на весілля якогось генерала, то ми маємо в Україні багато справді цікавих і відомих людей, зустріч з якими запам`яталася б багатьом із нас. Але фестиваль бліна тоді вже не був би міжнародним.

      Видалити
    3. а де будуть проживати гості?? "У АШОТА" ? ;)

      Видалити