01 серпня 2017

На громадських слуханнях у Баранівці поговорять про землю та символіку міста


У четвер, 17 серпня, в приміщенні міського Будинку культури імені Анатолія Пашкевича, який розташований за адресою: вул. Соборна, 22 відбудуться громадські слухання, початок о 15:00.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

Під час громадських слухань жителям Баранівки пропонують заслухати звіт міського голови про виконання Програми економічного і соціального розвитку Баранівської громади за І півріччя 2017 року. Також планується обговорити питання про внесення змін до символіки міста Баранівка, включення земельних ділянок комунальної власності до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на земельних торгах в 2017 році та інше.

Питання порядку денного:
  1. Звіт Баранівського міського голови про виконання Програми економічного і соціального розвитку Баранівської громади за І півріччя 2017 року;
  2. Про внесення змін до символіки міста Баранівка;
  3. Про включення земельних ділянок комунальної власності до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на земельних торгах в 2017 році;
  4. Різне.
"На громадські слухання запрошуються голова Баранівської районної державної адміністрації, голова Баранівської районної ради, керівники підприємств, організацій, установ, громадських організацій, представники засобів масової інформації та жителі Баранівської міської об'єднаної територіальної громади", - йдеться у повідомленні.

6 коментарів:

  1. Анонім03.08.17, 13:10

    Землю й так дерибанять на кожній сесії повним ходом. Прочитайте рішення сесії, де наприклад для такої собі Олени Майструк надали у власність 2га для ОСГ та ще й кіоск біля школи №2 у користування. І все це безоплатно. А АТОвців ставлять на чергу, бо кажуть, що немає вільних земельних ділянок. А щодо символіки не розумію, нащо міняти символіку міста, якщо можна просто створити нову символіку ОТГ. Обидві ці символіки доцільні, так як і місто нікуди не зникло, і ОТГ створена. Цікаво: усі села громади святкують так звані Дні села, а нас замість Дня міста буде день ОТГ???

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім03.08.17, 14:01

    Невже немає про що поговорити крім символіки? Навіщо її міняти* Земля то діло ясне, мусять через громадські обговорення протягнути бо дерибанять її зараз справді жостко. Такого ще ніколи не було. А про що мер має звіткувати взагалі не зрозуміло. Роками нічого не робить тільки обіцянки роздає. За шість років зробив аж дві дороги! Сміхота.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім06.08.17, 13:49

    Не знаю, чи буде на слуханнях підніматись питання вуличного освітлення... У нас, коли якусь вулицю підключають, то гримлять усі місцеві ЗМІ, а як відключають, то ніхто ні звуку... Мені цікаво, чи буде відновлено вуличне освітлення вулиці Івана Франка

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім06.08.17, 13:54

    Коли буде відновлено вуличне освітлення, зокрема на вул. Івана Франка?

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім07.08.17, 19:47

    На найвищій вежі міста біля телекому від державного прапора залишилось не більше третини полотнища...Видовище, м`яко кажучи, не з приємних... До Дня незалежності України нашому меру доведеться знову посилати "альпіністів" на дану вежу для заміни прапора. То, може, варто було б якомось чином зміцнити нове полотнище (прошити по краях брезентовим рантом чи взагалі спеціально виготовити з надміцної тканини), щоб максимально подовжити строк його існування!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. теж анонім08.08.17, 13:37

      нашому меру це до лампади, бо він той прапор туди не ставив, а от щодо "посилати "альпіністів" - це він може, бо він, здається, уже довкола себе всіх посилав, ще от, напевно, шахтарі та альпіністи і залишились ним не посланими

      Видалити