31 липня 2017

У Баранівці 75-річний чоловік упав із шестиметрової висоти в підземний резервуар


30 липня у Баранівці 75-річний чоловік упав у підземний резервуар. Висота падіння - шість метрів. Чоловік отримав травми і перебував у напівпритомному стані, коли на допомогу прибули рятувальники.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

30 липня о 21:57 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога рятувальників по вилученню чоловіка з підземного резервуару колишнього льонозаводу. що знаходиться на околиці міста Баранівка.

Прибувши на місце події рятувальники встановили, що 75-річний чоловік впав у підземний резервуар недіючого льонокомбінату з висоти шість метрів. Через падіння отримав травми різного ступеню важкості та перебуває у напівпритомному стані.

Рятувальники встановили в люк резервуара висувну драбину та разом з лікарем швидкої медичної допомоги спустилися до постраждалого для надання йому першої медичної допомоги та визначення найефективнішого способу підйому.

Після проведення першочергових заходів, за допомогою рятувальної мотузки, постраждалого підняли на поверхню. Чоловіка госпіталізовано до травматологічного відділення райлікарні.

Зі слів доньки потерпілого, близько п'ятої години ранку її батько поїхав по яблука і після обіду додому не повернувся. Його товариш повідомив, що напередодні вони разом їздили збирати яблука за недіючий льонозавод. Трохи згодом, там же, був виявлений велосипед.

Вже у сутінках шукачі почули слабкий оклик та виявили чоловіка на дні бетонного резервуара з земляним насипом, що заріс деревами, кущами та високою травою.



фото Баранівського РС У ДСНС

2 коментарі:

  1. Анонім01.08.17, 09:44

    Шкода чоловіка , але речі потрібно називати своїми їменами - не на території бувшого льонозаводу , а нинішньої фірми " Еконова " , а ця тема вже буде цікавою для правоохоронних органівв та прокуратури . Нема підприємства , нема до кого притензії виставляти . Нехай родина пише заяву у правоохоронні органи з конкретною назвою місця пригоди , а ті нехай відповідають за скоєне .... Слід тільки підняти документи на землю , кому належить дана територія .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.08.17, 21:51

      Думаєте це слушна порада? Так само і Еконова може написати заяву на цього чоловіка про проникнення на приватну територію підприємства.

      Видалити