18 липня 2017

Жителя Баранівки засудили до 2 років обмеження волі за ухилення від призову


За ухилення від призову на строкову військову службу 20-річного жителя міста Баранівка притягнули до кримінальної відповідальності та призначили покарання у вигляді 2 років обмеження волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Новоград-Волинською місцевою прокуратурою забезпечено публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом відмови від призову на військову службу у Збройні Сили України, за статтею 335 Кримінального Кодексу України.

Вироком Баранівського районного суду жителя Баранівки визнано винним в ухиленні від призову на строкову військову службу та затверджено угоду про визнання винуватості з призначенням покарання у вигляді 2 років обмеження волі з іспитовим строком 1 рік.

Установлено, що 20-річний житель Баранівки, який перебуває на військовому обліку та є військовозобов’язаним, категорично відмовився від призову на військову службу у Збройні Сили України. Його дії кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 335 КК України - ухилення від призову на строкову військову службу.

"Досудове розслідування у кримінальному провадженні, за процесуального керівництва Новоград-Волинської місцевої прокуратури, проводилося місцевими органами Національної поліції. Наразі вирок суду набув законної сили", - інформує прес-служба.

Немає коментарів:

Дописати коментар