17 червня 2017

Працівники Баранівської райлікарні здобули медалі на обласних спортивних змаганнях


Працівники відділення анестезіології та інтенсивної терапії Баранівської районної лікарні здобули срібну та бронзову медалі на спортивних змаганнях серед колективів медичних працівників області.

Про це повідомляє міськрайонна газета "Слово Полісся".

"Команда Баранівської комунальної центральної райлікарні, яку очолила голова профспілки Лариса Максимчук, була представлена у таких видах спорту: легка атлетика - Олександр Микитенко, Оксана Власюк; настільний теніс - Надія Рожановська; шахи - Тетяна Поліщук; шашки - Тетяна Грицик; армреслінг - Микола Опря", - йдеться у повідомленні.

Срібну медаль і диплом за II місце у змаганнях з шашок здобула Тетяна Грицик, Вона покращила свій минулорічний результат, коли у цих же змаганнях посіла III місце. Бронзову медаль і диплом за III місце у змаганнях з арм-реслінгу у ваговій категорії "більше 90 кг" здобув Микола Опря. Обоє - працівники відділення анестезіології та інтенсивної терапії.

Довідково: обласні змагання серед колективів медпрацівників було започатковано у 1993 році головою Житомирської обласної профспілки медичних працівників Аллою Супрягою за підтримки обласного департаменту охорони здоров'я та спортивного товариства «Спартак».

1 коментар: