24 травня 2017

Учениця Баранівської гімназії стала переможцем обласної виставки-конкурсу


Юна вихованка Баранівського міського Будинку дитячої творчості Єлизавета Лисканюк стала переможцем обласної виставки-конкурсу "Моделювання одягу», яка відбулась 11 травня у Житомирі.

Про це місто Баранівка повідомили у Будинку дитячої творчості.

11 травня відбулася XI обласна виставка-конкурс "Моделювання одягу» на базі Житомирського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

У виставці взяли участь 19 делегацій з 15 районів та 4 міст області в номінаціях: в'язаний одяг, одяг для ляльок, аксесуари та декоративні вироби з ниток, тканини та шкіри.

На розгляд журі кожен учасник виставки представив виготовлений власноруч виріб, виконав практичне завдання за тематикою представленої роботи, продемонстрував модель свого виробу, розповів про основні етапи виготовлення та захистив свою роботу.

За результатами конкурсу, учениця 9 класу Баранівської гімназії, вихованка гуртка міського Будинку дитячої творчості «Креативне рукоділля» Лисканюк Єлизавета (керівник Бабіч Т.В.) посіла І місце в номінації «Декоративні вироби з ниток, тканини, шкіри, хутра», а учениця 10 класу Баранівської загальноосвітньої школи № 2 Юлія Бабошина (керівник Стельмах Г.М.) виборола III місце (за балами) у номінації «В'язаний одяг».

Крім того, хороший результат у номінації «Одяг для ляльок» показала учениця 9 класу Баранівської гімназії, вихованка гуртка міського Будинку дитячої творчості «Креативне рукоділля» (керівник Бабіч Т.В) Анна Поваліхіна.


Немає коментарів:

Дописати коментар