24 травня 2017

Баранівська міськрада шукає державного реєстратора і спеціаліста містобудування


Міська рада оголосила конкурси на заміщення вакантних посад: державного реєстратора і спеціаліста містобудування та архітектури. Документи приймають до 9 червня. Конкурси відбудуться 13 червня.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської раді.

"Баранівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного реєстратора реєстраційної служби. Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта  за спеціальністю «правознавство», освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 3 років або стаж роботи в інших сферах управління не менше 5 років; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером. Документи приймають за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх). Останній термін подачі документів: 9 червня. Конкурс відбудеться 13 червня о 10:00.

Баранівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста містобудування та архітектури відділу містобудування та архітектури, земельних відносин та комунальної власності. Вимоги до кандидатів: громадянство України, базова вища освіта відповідного професійного напрямку за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, бакалавра; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 3 років; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером; вміння користуватися офісними програмами. Документи приймають за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх). Останній термін подачі документів 9 червня. Конкурс відбудеться 13 червня о 11:00", - йдеться у повідомленні.

При проведенні конкурсів здійснюватиметься іспит кандидатів.

Немає коментарів:

Дописати коментар