26 травня 2017

Депутати Баранівської міськради зберуться на чергову сесію на початку червня


8 червня о 10:00 депутати Баранівської міської ради зберуться на чергову, 7 сесію, щоб внести зміни до бюджету, розглянути питання комунальної власності та просторового плану Баранівської громади.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

Крім того, депутати мають затвердити розпорядження міського голови та рішення комісії з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, прийнятих у міжсесійний період, Також депутати мають затвердити Регламент центу надання адміністративних послуг та Положення реєстраційної служби міської ради.

Порядок денний:
  1. Зміни до міського бюджету на 2017 рік. Доповідач: Дем`янюк О.Ю. - начальник управління фінансів Баранівської міської ради.
  2. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень комісії з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, прийнятих у міжсесійний період. Доповідач: Довга Л.Ю. - начальник відділу бухгалтерського обліку та економічного розвитку, інвестицій та закупівель.
  3. Про затвердження Регламенту центу надання адміністративних послуг Баранівської міської ради. Доповідач: Самчук О.В. – начальник центру надання адміністративних послуг.
  4. Про затвердження Положення реєстраційної служби Баранівської міської ради. Доповідач: Щавлінська Т.І. – начальник реєстраційної служби.
  5. Про викладення в новій редакції положення про сектор реєстрації місця проживання фізичнихосіб. Доповідач: Щавлінська Т.І. – начальник реєстраційної служби.
  6. Питання комунальної власності. Доповідач: Шевчук О.Г. – начальник відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради.
  7. Питання просторового плану Баранівської ОТГ. Доповідач: Шевчук О.Г. – начальник відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради.
  8. Земельні питання. Доповідач: Шевчук О.Г. – начальник відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради.
  9. Про зміни у штатному розписі. Доповідач: Загорська О.С. – заступник міського голови.
  10. Різне. Доповідач: Оханський Ю.М. – секретар ради.

5 коментарів:

  1. Анонім29.05.17, 13:23

    Депутати, уважно прочитайте план просторового планування Баранівської ОТГ, бо більше всього вашими руками хочуть узаконити Еконову! Мер уже погодив це питання в Житомирській обласній архітектурі, незважаючи на те, що попереднє скликання прийняло рішення про заборону цього підприємства в межах Баранівки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.05.17, 14:08

      Це правда! Душко дійсно їздив у Житомир і домовився, щоб для земель на території льонозаводу присвоїли вищий клас небезпеки. Того шо по проекту був нижчий і не предполагав вид діяльності еконовій. Люди! Ви обрали голову, який за гроші готовий продати ваше здоровя! Це ужас!

      Видалити
    2. Анонім29.05.17, 15:25

      Як так можна?! {censored} продажний ну почекай тобі ще аукнеться.

      Видалити
    3. Анонім30.05.17, 09:58

      Люди! Досить терпіти цього вовкулаку! Женемо його в шию! Бездар!!!!!

      Видалити
    4. Анонім30.05.17, 23:44

      А що ви всі так дивуєтесь? Гроші правлять світом. Річки вже потравили, тепер ще повітря потравлять. Скоро ми всі як та риба повиздихаємо і у нашої влади не буде проблем. Нема людей - нема проблем.

      Видалити