30 травня 2017

У Баранівському районі весільні гості затримали двох злодіїв-домушників


28 травня у селі Радулин двоє крадіїв залізли через вікно до будинку місцевої жительки і поцупивши звідти речі та гроші хотіли втекти, але їх затримали гості весілля, що святкувалось по сусідству.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області.

"28 травня жителька села Радулин Баранівського району, несподівано повернувшись додому з гостей, застала у своєму будинку двох крадіїв. Чоловіки кинулись тікати через вікно, прихопивши речі та гроші господарів. Утім на підмогу жінці прийшли гості весілля, що святкувалось по сусідству. Невдалих крадіїв наздоганяли усім весіллям, тож далеко втекти чи сховатись від місцевих жителів їм не вдалося", - йдеться у повідомленні.

"Коли до села за повідомленням про крадіжку прибули працівники слідчо-оперативної групи, то обох чоловіків уже затримали люди і разом з ними очікували поліцейських" - розповів начальник Баранівського відділення поліції Олексій Гнатюк.

Затримані виявилися жителями обласного центру, 1995 та 1996 років народження. Викрадене у будинку майно у них вилучили. Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Парубкам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі до 4 років.


Фото з сайту ГУНП

Немає коментарів:

Дописати коментар