05 травня 2017

Восьмикласник Баранівської гімназії став абсолютним переможцем обласної виставки


Учень 8 класу Баранівської гімназії став абсолютним переможцем обласної виставки-конкурсу «Космічні фантазії», яка проходила на базі обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Про це місто Баранівка повідомили у Будинку дитячої творчості.

"Що криється у безмежжі космічного простору? Чи одні ми у Всесвіті? Такі цікаві запитання ставили перед собою учасники 17-ої обласної виставки-конкурсу «Космічні фантазії», яка проходила на базі комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді».

Конкурсні роботи цьогорічної виставки по-особливому теплі і позитивні. У таких заходах переможцями є всі учасники, адже вони тривалий час перебувають у колі однодумців та в атмосфері творчості, спілкуються на важливі для них теми та набувають досвіду.

Проте як і в кожному конкурсі журі мали визначити «космічних флагманів». В їх кагорту увійшли і вихованці Баранівського міського Будинку дитячої творчості, а саме:
  • Іщук Богдан, учень 8 класу Баранівської гімназії, вихованець гуртка «Світ фантазії» (керівник Бенкіна Т.Г.) став абсолютним переможцем;
  • Стельмах Анастасія, учениця 9 класу Баранівської ЗОШ І-ІІ ступенів, вихованка гуртка «Народна творчість» (керівник Мущинська О.В) в номінації художній розпис отримала диплом І ступеня;
  • Лисканюк Єлизавета (учениця 9 класу Баранівської гімназії, вихованка гуртка «Креативне рукоділля» (керівник Бабіч Т.В.) в номінації космічна лялька завоювала диплом ІІ ступеня;
  • Дупляк Інна (учениця 7класу Баранівської ЗОШ І-ІІІ ступенів., вихованка гуртка «Народні промисли» (керівник Богун О.М.) завоювала ІІ місце за балами;
  • Пухальська Каріна (учениця 7 класу Баранівської гімназії, вихованка гуртка «Світ фантазії» керівник Бенкіна Т.Г.) в номінації вироби з паперу отримала диплом ІІІ ступеня.
Хороші результати у Веселко Лесі (номінація живопис) та Аждер Вероніки (номінація вироби з тканини, хутра, ниток). Делегація Будинку дитячої творчості зайняла III командне місце серед 134 учасників із 24 районів Житомирщини", - йдеться у повідомленні.



фото міського Будинку дитячої творчості

2 коментарі:

  1. Молодці!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дякуємо батькам за талановитих дітей!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім08.05.17, 08:50

    Діти молодці. Батьки й педагоги також. Тільки шкода, що коли ці діти стануть дорослими, на їхні таланти ніхто не зважатиме. У тій же мерії протирають штани дві сотні бездарів, а таланти шукають собі роботу в Києві чи ще десь.

    ВідповістиВидалити