20 травня 2017

Команда пожежників Баранівського району посіла ІІІ місце на обласному чемпіонаті


Команда юних пожежників Баранівського району посіла третє місце у пожежній естафеті на чемпіонаті області з пожежно-прикладного спорту, який проходив з 17 по 19 травня у місті Житомир.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

17 травня у Житомирі розпочався Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту, що присвячений пам’яті Володимира Герговського. Дані змагання традиційно проходять упродовж трьох днів. У перший день за перемогу змагалися команди дружин юних пожежних. Цього року першість виборювали 23 команди з усіх районів області.

Юнакам довелося показати свою вправність у бігові на 100 метрів, підйомі по штурмовій драбині у вікно другого поверху навчальної башти та пожежній естафеті. Останній етап, беззаперечно, був найцікавішим для глядачів. Адже, крім подолання смуги перешкод юним пожежним доводилося за допомогою вогнегасника ще й гасити умовну пожежу.

За результатами змагань у загальнокомандному заліку перемогла команда з Житомира, спортсмени з Житомирського району посіли друге місце, а бронзу завоювала команда Баранівського району. Крім того, у середній віковій групі представник баранівської команди Денис Огороднік показав один із найкращих результатів у підйомі по штурмовій драбині.

У пожежній естафеті команди-переможці розташувалися наступним чином: І місце – м. Житомир, ІІ місце – Пулинський район та ІІІ місце – Баранівський район.





фото прес-служби У ДСНС а Житомирській області

1 коментар: