19 травня 2017

Міськвиконком оголосив конкурс на створення символіки Баранівської громади


Міськвиконком оголосив конкурс на створення офіційної символіки Баранівської громади і обіцяє нагородити премією у розмірі 2500 грн кожного з переможців, яких визначать наприкінці серпня.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

"З метою збереження історичної та культурної спадщини, утвердження звичаїв і традицій народу, сприяння розвитку туризму оголошується конкурс на створення офіційної символіки Баранівської міської об’єднаної територіальної громади", - йдеться у повідомленні.

Взяти участь у конкурсі, який розпочався з 1 травня і триватиме по 21 серпня включно, запрошують усіх бажаючих. Затвердження офіційної символіки відбудеться 1 вересня.

Кожен з переможців конкурсу: на кращий герб, кращий прапор та кращий текст гімну Баранівської громади отримає грошову винагороду у сумі 2500 грн.

Детальніше з умовами проведення конкурсу можна ознайомитись тут.

6 коментарів:

  1. Анонім22.05.17, 10:24

    Не розумію, чому для громади не підходить попередній герб і прапор. Якщо вірити сайту мерії, то кольори прапора й герба символізували ліс, річку, достаток і козацьку славу. Слова гімну дійсно треба трохи змінити, бо вже не місто, а громада. Та й автор гімну зовсім не влаштовує мера. А чим уже не догодили меру автори герба й прапора? Чи може треба просто дати "своїм" 7500грн?

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім22.05.17, 13:41

    Нормальний у нас герб і прапор. Таке враження, що Душку немає що робити.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.05.17, 16:19

      А що йому ще робити? Дороги поремонтовані, сквер зроблений, погруддя Шевченку стоїть, міст на Заріччя висить. Тепер лишається своє зображення на гербі і прапорі громади затвердити і гімн переписати щось на зразок Віват король Душко! Віват король! і все, можна йти на пенсію.

      Видалити
  3. Анонім22.05.17, 16:28

    Гімн Баранівки,написаний "безсовісною" Оксаною Бабінець,наганяє на мера невпинного калатуна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.05.17, 22:49

      То заодно хай ще оголосить конкурс на новий гімн Баранівської школи №2, бо його теж написала "безсовісна" Бабінець.

      Видалити
  4. Анонім23.05.17, 06:17

    Толічок, а Першотравенськ, Вільху, Кам.Брід почекати не потрібно?Чи може яке торнадо тебе підганяє? Що до тебе,можеш співати гімн СССР з поправками, тобі буде доречно, тай кацапи і сепари з лугандонії оцінять, в них щось подібне є!!!Якщо слів не підбереш то в свого товаріща попа Баранівського попроси, він як отче наш занає!!!

    ВідповістиВидалити