12 травня 2017

Розпочалася робота над розробкою Схеми планування території Баранівської громади


5 травня у Баранівці обговорили перелік першочергових завдань, необхідних для розроблення Схеми планування території Баранівської громади, а також порядок взаємодії у зборі статистичних даних.

Про це повідомляється на сайті Інституту громадянського суспільства.

"5 травня 2017 року відбулося перше засідання робочої групи з Просторового планування у Баранівській міській об’єднаній територіальній громаді в рамках проекту «Підтримка розбудови інституційної спроможності об’єднаної територіальної громади», що впроваджується ГО «Інститут громадянського суспільства» за фінансової підтримки «Вестмінстерської фундації за демократію»", - йдеться у повідомленні.

Під час засідання було підписано договір між ГО «Інститут громадянського суспільства», ДП «Цивільбуд» та Баранівської міською радою про виконання проектних робіт з розроблення Схеми планування території Баранівської міської об'єднаної територіальної громади.

Крім того, заступник директора ДП «Цивільбуд» Тетяна Криштоп презентувала засади та принципи просторового планування, враховуючи український та європейський досвід.

Учасники обговорили перелік першочергових завдань, необхідних для розроблення Схеми планування території Баранівської міської об'єднаної територіальної громади, а також порядок спільної взаємодії у зборі необхідних статистичних даних.

Одночасно відбулися робочі зустрічі експерта зі стратегічного розвитку Маркіяна Дацишина з представниками місцевого бізнесу та активними громадянами з метою проведення опитування та розуміння їхнього бачення щодо стратегічного розвитку громади.

Експерт з питань охорони здоров’я Зоряна Черненко провела консультацію стосовно передачі повноважень первинної ланки охорони здоров’я з районного на місцевий рівні.


Нагадаємо, 7 квітня у Баранівці відбулося перше засідання робочої групи зі Стратегічного планування розвитку Баранівської міської об’єднаної територіальної громади.

2 коментарі:

  1. Анонім13.05.17, 19:09

    Толку з цього планування. Он проводили громадські слухання по Генплану Баранівки, де і мер, і розробники Генплану всіх гарно запевняли, що на території колишнього льонозаводу може бути тільки підприємство 5-ї категорії небезпеки. Але потім мер завіз хабар у Житомирську архітектуру і випросив 1-шу категорію небезпеки, тобто розміщення в цій зоні найнебезпечніших підприємств. Так що плануй, не плануй, а все одно получиш...

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім13.05.17, 22:01

    Самчук був {censored} в адмінінстрації,тепер в мерії.Душкові маючи таких "друзів" той ворогів не треба.

    ВідповістиВидалити