29 квітня 2017

У центрі Баранівки встановлюють основу для майбутнього пам'ятного знаку героям АТО


29 квітня у Баранівці ліворуч з пам'ятним знаком "Баранівці - 430" розпочали встановлювати основу для майбутнього пам'ятного знаку героям АТО, офіційне відкриття якого заплановане на початок серпня.

Про це місто Баранівка повідомив голова Баранівської районної спілки учасників та ветеранів АТО "Схід" Віталій Сігнаєвський.

"Сьогодні ми закладаємо на цьому місці майбутній пам'ятник героям АТО з Баранівського району. Думаю до 8 серпня, можливо, ми його вже будемо відкривати. Тому, що в серпні у нас дуже багато загинуло хлопців. Я хочу звернутися: хто може допомогти фінансово чи фізично - ми будемо раді бачити, нам допомога потрібна", - сказав Віталій Сігнаєвський.





Нагадаємо, пам’ятний знак «Героям АТО» у Баранівці мав робити вінницький скульптор.

15 коментарів:

  1. Анонім02.05.17, 20:38

    Хлопці молодці!!!!! Пишаюсь вами!!!!! Бачу бувшого військкома Конопатського, бачу бувшого офіцера військкомату Касянчука, але щось не бачу теперішнього військкома Безродного чи хоча б бравого офіцера Туровського?? Чи то в мене з зором щось не так, чи то й справді новій "молодій" команді нашого військкомату по фіг. Хлопцям атошникам, які поруч, окремий респект!!! Ви воювали за нас там, ви своєю працею підтримуєте і тут... Але бачити поруч військкома (хоч і старого)та простих солдатів приємно, бо з теперішнім, боюсь, такого не побачите...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це ті офіцери-побратими, які без будь-якої вигоди, а навпаки, вкладаючи фінанси,силу,душу, будують память про загиблих наших Героїв.

      Видалити
  2. Всі громадяни,підприємці,просто добрі люди які нам допомагають та будуть допомагати, будуть упомянуті в змі, після закінчення будівництва пам*ятного знака "Героям АТО".Також частка помічників, є на фотографіях.На сьогодні ми вдячні усім громадянам які так чи інакше проявили свою громадську позицію що пам*ятному знаку "Героям АТО" - БУТИ!!!.
    З вдячністью: Голова районої спілки АТО"СХІД" Сігнаєвський Віталій Йосипович.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.05.17, 17:55

      А чому не відкриєте рахунок, щоб бажаючі могли перерахувати кошти?

      Видалити
    2. Я не хочу Вас образити, но скажіть- Ви хочете допомогти, чи пробило бажання по умнічати ??? Ми ставили урна зномером рахунка в магазині Універмаг в Райдержадміністрації та на день м.Бранівки 2016р. з усіх урн разом зібрано аж 930грн.Давали оголошення в газету,на блогспот,ісім районим депутатам та головам рад, де і був написаний номер рахунка.

      Видалити
  3. Анонім04.05.17, 22:58

    Дякуємо вам хлопці за все, що ви робите. Здоров'я всім вам.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вам дякуємо,приходьте на відкриття !!!дата та час буде оголошено.

      Видалити
  4. Анонім08.05.17, 08:54

    А чому мерія не дала ні копійки на памятник??? У Баранівській ОТГ є загиблі в АТО. Невже вони не варті їх належного вшанування??? Чи це треба тільки самим АТОвцям??? А меру не тисне кишені зарплата в 30 тисяч, яку він одержує завдяки тому, що хтось на Донбасі не пустив сєпарів далі??? На кожному виконкомі виділяють матеріальну допомогу по 70 тисяч гривен, а на памятник - нема???

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім08.05.17, 16:39

    Хлопці, а скільки обійдеться пам*ятник?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приблизно 50000-60000грн.Це під ключ.(фундамент,гран.вироби,таблички,ін.затрати)

      Видалити
    2. Сергій09.05.17, 01:38

      50-60 тисяч? Виходить мер хотів 200 тисяч роздеребанити з отими вінницькими скульпторами? Класний у нас мер. Голосуйте за Душка Анатолія Олександровича!!!

      Видалити
  6. Анонім09.05.17, 07:09

    Памятнику бути!!!Які б палки в колеса нам не ставили!!Слава Украіні!!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім09.05.17, 08:59

    Майбуть пан Душко (великий царьок) буде не актуальний при відкритті пам'ятника !

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім09.05.17, 16:53

    А кому в1н нахер треба?Що в1н щось розумне може сказати?Соромно за депутат1в що на всяку херню грош1 дають а на памьятник н1би зац1пило 1 патр1йот Олежик промовчав а головна укроп1вка грош1 з облбюджету пожал1ла мертвим героям-банда при влад1-СУМНО ХЛОПЦ1 ТА ВИ МОЛОДЦ1 СЛАВА ГЕРОЯМ!

    ВідповістиВидалити