30 квітня 2017

У Баранівці відбувся турнір з волейболу, присвячений пам'яті Миколи Якобчука


29 квітня у Баранівській гімназії та фізкультурно-оздоровчому комплексі відбувся XXII турнір з волейболу, присвячений пам'яті видатного спортсмена, волейболіста та тренера Миколи Якобчука.

У турнірі прийняли участь 6 команд: Баранівка, Кашперівка, Зеремля, Кам'яний Брід та Понінка і Новоселиця (Полонський район).

У результаті I місце здобула команда з Новоселиці. Гравці Баранівки посіли II місце. III місце вибороли кам'янобрідські волейболісти. Кращий гравець турніру - Андрій Грама.

Також у рамках турніру відбулися ігри серед 6 шкільних команд (юнаки 2003 та дівчата 2001 років народження) з Баранівки, Кам'яного Броду, Кашперівки, Першотравенська та Ємільчине.

Переможцем стала команда юнаків з Баранівки. На другому місці команда з Ємільчине, а на третьому - команда баранівських дівчат. Кращий гравець турніру - Наталія Васильчук.

Команди-переможці відзначені грошовими винагородами. Команди школярів нагороджені медалями. Кращі гравці турніру отримали подарунки (набори посуду).

Крім того, всі команди школярів отримали у подарунок солодощі від спосорів, якими цьогріч виступили: учитель фізичної культури Баранівської гімназії Іван Тодоренко, депутат міської ради Віктор Курбатов та депутат районної ради Олег Шевчук.





Немає коментарів:

Дописати коментар