12 березня 2017

Архієпископ Никодим відвідав Баранівку та провів літургію у місцевому храмі


9 березня Баранівку відвідав архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим. Він провів літургію у місцевому храмі та закликав вірян проводити Великий піст у молитві та стриманні.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської єпархії Української православної церкви Московського патріархату.

"9 березня 2017 року свята Православна Церква молитовно шанує пам'ять події знайдення чесної глави пророка та Предтечі Христового Іоанна Хрестителя. Цього святкового дня архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим із архієрейським візитом відвідав Баранівське благочиння Житомирської єпархії.

Божественну літургію Напередосвячених Дарів Його Високопреосвященство звершив у районному храмі в честь Різдва Пресвятої Діви Богородиці. Владиці співслужили благочинний Баранівського округу прот. Роман Клим, а також священослужителі району.

Окрім свята на честь святого Іоанна Хрестителя духовенство об'єднала загальна сповідь благочиння. Архієпископ Никодим привітав священиків із прийняттям покаяння та проходженням святої Чотиридесятниці, вірян закликав провадити Великий піст у посиленій молитві та стриманні", - йдеться у повідомленні.



фото прес-служби Житомирської єпархії УПЦ МП

Немає коментарів:

Дописати коментар