24 березня 2017

Баранівська райрада хоче передати в оренду частину будівлі в центрі міста


Баранівська районна рада оголосила конкурс на передачу в оренду частини нежитлової будівлі загальною площею 20 м², яка знаходиться за адресою: м. Баранівка, вул. Поліська, 7 для розміщення офісу.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської районної ради.

"Баранівська районна рада оголошує конкурс на передачу в оренду частини нежитлової будівлі загальною площею 20,0 кв.м., корисною площею 18,7 кв.м. за адресою: Житомирська область, м. Баранівка вул. Поліська, 7, для розміщення офісу. Стартова розрахункова орендна плата 26,91 грн. за 1 кв.м. у місяць (без ПДВ) станом на 24 березня 2017 року. Заяви приймаються на протязі 10 днів з дня опублікування. Відшкодування витрат по проведенню конкурсу проводить переможець конкурсу. Ознайомитись з умовами конкурсу можна за адресою: м.Баранівка, вул.Соборна, 12 каб. 2, тел. 4-23-58", - йдеться у повідомленні.

12 коментарів:

  1. Поліська - це де?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.03.17, 20:59

      За памятником леніна, бувша Кірова.

      Видалити
  2. Анонім24.03.17, 19:25

    Догосподарювалися в райраді: керують начальство, як собака на сіні- і сам не гам і міськраді не віддам. Нічого, скоро прийде кінець району куди ж такі "господарники" подадуться?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.03.17, 22:51

      А толку з того, що мерії недавно передали будівлю заводоуправління??? Мер швидко познімав там батареї, труби, здав їх на металолом. А після цього, коли внаслідок таких "господарських" дій знизив її вартість, виставив на продаж. Причому продає за ціну, яка вдвічі чи втричі нижча балансової вартості. Продає для друга, який погасив за нього мільйонний кредит. По-вашому так треба дерибанити те, що в районі будувалося не одним поколінням трудівників??? Це не району прийде кінець. Це громада з таким Космосом скоро полетить у космічну безодню...

      Видалити
    2. Анонім25.03.17, 01:08

      Хіба будівля заводоуправління на балансі міської ради? Наскільки я пам'ятаю її завод передав на баланс району. Ще колишній голова райради Строєв мав там ремонт провести і школу мистецтв туди перевести. Але тоді чи грошей не знайшли чи виконавця я вже не пам'ятаю.

      Видалити
    3. Анонім25.03.17, 12:21

      У січні райрада у звязку із створенням Баранівської обєднаної громади передала на її баланс музичну школу і будівлю заводоуправління, так як там раніше планувалося після реконструкції розмістити музичну школу. Мер уже на другий день після прийняття на баланс мерії цієї будівлі зареєстрував її на міську раду, а затим виніс на наступну сесію проект рішення про її продаж. Цей проект рішення побачили в РДА та райраді і відразу звернулися в обласні структури із скаргою на такі дії. Тоді мер вирішив винести це питання на громадські слухання. І ось недавно барани в чанах проголосували за її продаж, навіть не запитавши, чому так дешево продається. Скоро це рішення затвердить і сесія.

      Видалити
  3. Анонім25.03.17, 20:15

    Нехай цей мер ще більше всього продасть-довше сидіти буде!!! Хай щастить!

    ВідповістиВидалити
  4. То виберайте знов Вільчинського, хай собі ще дві хати побудує, і зразу порядок в місті буде))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.03.17, 13:45

      А те, що Душко забрав собі заготконтору, колишню базу райду і ще багато інших обєктів, слабо?))) Я вже мовчу про маєточок десь у Польщі)))

      Видалити
  5. Анонім26.03.17, 08:56

    Мер продає бо хоче зробити там будинок розпусти.(готель для делегацій).Хай краще займеться садочками.За що батьки платять шаленні гроші а харчування в садочку незадовільне. Дітки м"яса в очі не бачать я вже мовчу про рибу. Батьківська плата космічна. Пора КОСМОСА спустити на землю.

    ВідповістиВидалити
  6. батько27.03.17, 11:29

    коли перебор то перебор. хто тобі дебілу сказав що діти не бачать мяса і т.д. Моі бачать а тобі щоб повилазило

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім29.03.17, 09:20

    Для чого Ви ображаєте людей? Навчіться дивитись правді ввічі. А м"яса в садочку дійсно не дають. Їжа дуже несмачна. Я також підтримую, що плата висока для такого харчування.Олю Фреймут треба.

    ВідповістиВидалити