30 березня 2017

У Першотравенську на честь загиблого в АТО бійця провели спортивні змагання


28 березня у Першотравенську провели спортивні змагання з футболу, волейболу, легкої атлетики, стрільби та настільного тенісу, присвячені пам'яті загиблого в АТО бійця 30-ї бригади Олександра Іщука.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській районній раді.

Участь у змаганнях взяли команди з Києва, Полонного, Баранівки, Малина, Коростеня, Новограда-Волинського, Дубрівки, Кам’яного Броду, Першотравенська та Кустівців.

На захід були запрошені рідні загиблого бійця – батько Сергій, мама Броня, сестра Інна.

Також на захід завітали голова Житомирської спілки воїнів АТО «Схід» Сергій Медяник, голова Баранівської спілки воїнів АТО «Схід» Віталій Сігнаєвський, заступник голови Баранівської райдержадміністрації Володимир Хіміч, голова Баранівської районної ради Сергій М'ялківський, депутати райради Ігор Данилюк, Іван Цимбалюк, Вікторія Ількович, голови Першотравенської та Кам'янобрідської селищних рад Олександр Денисюк і Володимир Костінський, директор Баранівського профліцею Петро Горшков.

Після закінчення змагань у приміщенні Першотравенської загальноосвітньої школи відбувся вечір пам’яті «Пам’ять нетлінна і вічна…».

Нагадаємо, Олександр Іщук загинув під час бойових дій у зоні АТО 8 серпня 2014 року та був похований 18 березня 2015 року на кладовищі села Черніївка Полонського району. 24 серпня 2016 року у центрі Першотравенська на його честь відкрили пам'ятний знак.








фото Баранівської райради та Першотравенської школи

1 коментар: