24 березня 2017

У Баранівці до початку травня мають встановити сучасне економне освітлення


До початку травня 2017 року в райцентрах, містах і селах Житомирської області має бути впорядковане вуличне освітлення з використанням сучасних енергозберігаючих технологій.

Про це йдеться в розпорядженні голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича від 15 березня 2017 року, опублікованому на сайті ОДА.

«Спільно зі Службою автомобільних доріг в Житомирській області, ПАТ “Енергопостачальна компанія „Житомиробленерго” та іншими підпорядкованими підрозділами до 28.04.2017 привести в належний стан освітлення районних і міських центрів, сільських населених пунктів із використанням енергозберігаючих технологій», - йдеться в розпорядженні голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича «Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою територій населених пунктів області» .

Також губернатор розпорядився провести з 20 березня по 15 травня місячник «За чисте довкілля» із прибирання та благоустрою, а 8 квітня 2017 року - загальнообласний день благоустрою з акцією із посадки дерев та благоустрою територій пам’яток культурної спадщини, зокрема, місць масового поховання померлих та загиблих військовослужбовців.

За дорученням голови ОДА в рамках місячника з благоустрою в області інвентаризують та зріжуть аварійні дерева, а з підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності укладуть договори на утримання закріпленої за ними території.

Нагадаємо, 12 грудня 2016 року Баранівська міська рада підписала договір з місцевим комунальним підприємством “Баранівка міськводоканал” на проведення капітального ремонту освітлення на кількох вулицях міста. Сума договору склала майже 190 тис. грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар