21 березня 2017

Баранівські рятувальники просять громадян дотримуватись правил пожежної безпеки


17 березня у селі Рогачів Баранівського району рятувальники провели комплексні пожежно-профілактичні відпрацювання, під час яких роз`яснювали місцевим жителям елементарні вимоги пожежної безпеки.

Про це місто Баранівка повідомив головний інспектор Баранівського РС УДСНС України у Житомирській області Євгеній Близниченко.

Упродовж 2016 року на території Баранівського району виникло 85 пожеж. У вогні загинуло 6 осіб, що на 150 % більше у порівнянні з попереднім роком. Основна причина трагедій – це елементарна необережність у поводженні з вогнем, куріння цигарок у ліжку в нетверезому стані, порушення вимог пожежної безпеки при експлуатації печей та електроприладів.

Щоб попередити лихо, працівниками Баранівського РС УДСНС Управління ДСНС України у Житомирській області упродовж 2017 року проводяться комплексні пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів, де місцевим жителям роз`яснюють елементарні вимоги пожежної безпеки з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій. Відповідно, 17 березня такий захід проводився у селі Рогачів Баранівського району.

Дві бригади, створені з числа вільних від чергування рятувальників, керівників органів місцевого самоврядування, медичних працівників фельдшерських пунктів та фахівців району електромереж, провели комісійні обстеження житлових помешкань одиноких хворих людей, інвалідів, багатодітних сімей, осіб категорії ризику, в ході яких провели інструктажі з питань дотримання правил пожежної безпеки та розповсюджували листівки. У Будинку культури провели бесіди з населенням з питань попередження пожеж та дії на випадок пожежі.


фото Баранівського РС УДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар