03 березня 2017

У селі Марківка визначили найкращих тенісистів серед переможців відбіркових турів


26 лютого у Будинку культури села Марківка відбулися фінальні змагання з настільного тенісу серед переможців відбіркових турів. Тенісисти змагались у двох вікових групах: молодшій і старшій.

Про це місто Баранівка повідомив голова районної спілки воїнів-інтернаціоналістів та районної організації ветеранів Іван Цимбалюк.

"Наприкінці 2016 року з субвенції, виділеної Баранівською райдержадміністрацією, тодішній сільський голова, а тепер в.о старости трьох сіл: Глибочок, Стара Гута і Марківка Володимир Вітюк закупив два тенісних столи у сільські клуби Старої Гути та Марківки. Адже однією з перших його передвиборчих обіцянок було розвивати сільський спорт. Народний депутат України Володимир Литвин теж подарував тенісний стіл у Глибочанську школу. Отож, у молоді трьох сіл з’явилась можливість займатися тенісом.

12 лютого за ініціативи в.о. старости Володимира Вітюка у селах Стара Гута, Марківка та Глибочок відбулися відбіркові змагання з настільного тенісу. Спонсором виступила районна спілка воїнів-інтернаціоналістів. Турнір був присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. А 26 лютого у Будинку культури села Марківка відбулися фінальні змагання серед переможців відбіркових турів. Тенісисти змагались у двох вікових групах: молодшій (до 16 років) і старшій (від 16 років)", - йдеться у повідомленні.

Після запеклої боротьби визначилися лідери. Серед учасників молодшої групи переможцем став 14-річний учень Глибочанської школи Мирослав Плакса. За перемогу юнак отримав грамоту і премію 100 грн. Серед учасників старшої групи перемогу здобув 16-річний Мирослав Муравський з села Стара Гута, який також отримав грамоту і премію 200 грн.


Немає коментарів:

Дописати коментар