06 лютого 2017

У Баранівці рятувальники визволили зі снігового замету вантажний автомобіль


3 лютого баранівські рятувальники за допомогою тросу та пожежного автомобіля визволили зі снігового замету вантажний автомобіль, який на крутому спуску, через ожеледицю, майже перекинулася на бік.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

"3 лютого о 13:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у місті Баранівка, на крутому спуску, через ожеледицю, потрапив у сніговий замет вантажний автомобіль, що перевозить хліб. За вказаною адресою було направлено черговий караул баранівських рятувальників у складі 3 чоловік", - йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце події рятувальники встановили, що на узбіччі дороги стоїть вантажівка, яка вже майже перекинулася на бік та потребує допомоги по буксируванню її на дорогу.

Після посипання дороги піском, що привезли працівники комунальних служб міста, рятувальники за допомогою тросу та пожежного автомобіля вилучили транспортний засіб на проїжджу частину дороги, де водій зміг продовжити рух самостійно.

1 коментар:

  1. Тетяна06.02.17, 19:49

    Отой крутий спуск до шлюза потрібно посипати не тоді коли машина якась злетить у рів,а кожен день у таку погоду.Ото вибрали на свою голову,терпіть називається

    ВідповістиВидалити