21 лютого 2017

Покладання квітів та хвилина мовчання: у Баранівці відзначили День героїв Небесної сотні


20 лютого, у День героїв Небесної сотні, мешканці Баранівки вшанували пам'ять загиблих героїв Майдану. Взяти участь у мітингу, який проходив на площі Волі, прийшли близько півсотні людей.

У заході взяли участь представники влади, держслужбовці та жителі міста. Учасники мітингу вшанували пам'ять героїв Майдану хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятного знаку героям Небесної сотні.

Нагадаємо, День героїв Небесної сотні встановлений Указом президента України Петра Порошенка № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» від 11 лютого 2015 року.





Нагадаємо, ввечері 19 лютого близько двадцяти мешканців Баранівки зібралися на площі Волі, аби вшанувати пам’ять загиблих героїв Небесної сотні спільною молитвою.

3 коментарі:

  1. Анонім22.02.17, 01:57

    Тож тут видно, що біда об'єднала всіх. І все гарненько.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.02.17, 10:39

      Як на мене, то це блогспот об'єднав всіх. Насправді, спочатку прийшли з адміністрації, а десь через годину делегація міської ради. Це навіть по фото видно. Схоже на те, що ніяка біда їх не об'єднає. Ото вже вперті.

      Видалити
  2. Без притензый та обід.Ви принесли квіти до пам*ятника людей які віддали життя щоб ви хвайно жили(вони хотіли щоб так жив кожен): що було зроблено від вас як влади!?Зараз ти запитаїш -що я зробив.Даю відповідь: Посваривсь з ріднюсінькою сестричкою за те що вона живе в РФ.ви зрозумійте що на сьогоднішній день сама багата людин в районі це Я Сігнаєвський .В.Й В мене Є двоє дітей які сказали -що мене ЛЮБЛЯТЬ!!!(не шукай багатшого не найдеш бо діти це все!)Да до речі-питання до влади-Я живу сьогодні в будинку який мені не належить -допоиожіть, захистники ви х.....і вирішити таке питання! Я такий не один! Славік ти пам*ятаїш коли я зловив осколки від Ф-1 Я що нив?

    ВідповістиВидалити