11 лютого 2017

У Новограді-Волинському відбулась презентація виставки баранівського художника


8 лютого у музеї родини Косачів відбулась презентація виставки художника Володимира Кравчука, на якій автор представив художні твори з двох циклів: «Хроніка Майдану» та сакрального живопису.

Про це повідомляє прес-служба Новоград-Волинської міської ради.

На зустріч з художником завітали до музею представники творчої інтелігенції, художники, вчителі образотворчого відділення Школи мистецтв, члени патріотичних об’єднань міста, студенти Новоград-волинського промислово-економічного технікуму.

Під час презентації Володимир Кравчук розповів про історію вибору сюжетної канви творів, про власне сприйнятті сьогодення, про підтримку історичних подій на Майдані у 2013-2014 роках та захисників Батьківщини - воїнів Збройних Сил України.

Автор охоче поділився планами на майбутнє, а також відповів на численні запитання відвідувачів та місцевих журналістів.

фото прес-служби Новоград-Волинської міськради

3 коментарі:

  1. Анонім11.02.17, 09:20

    Володя, ти- молодець!

    ВідповістиВидалити
  2. Рикошет Пулькович11.02.17, 14:37

    Валодзя ти маладчага ! Голубь Мира !

    ВідповістиВидалити
  3. Анатолій Миколайович14.02.17, 15:10

    Так, ну молодець, Вова,і тримати, не можливо відірвати погляд від такого шедевру, який ти виплекав, це є вершина мистецтва в УКРАЇНІ, таких митців треба прославляти, і на Нього рівнятися ,це є взірець відображення дійсності, а саме головне, що це є сполука його з церквою ,яка є в Баранівці,і дуже велика сполука , він є настоящий мирянин нашого отця,це є хвала цьому художнику митцю.

    ВідповістиВидалити