11 лютого 2017

За січень у Баранівському районі сталося 1 перекидання та 3 зіткнення транспортних засобів


За січень на території Баранівського району, через недотримання водіями безпечної швидкості та дистанції в складних погодних умовах, допущено 1 перекидання та 3 зіткнення транспортних засобів.

Про це місто Баранівка повідомив інспектор з дорожнього нагляду сектору превенції Баранівського відділення поліції Володимир Рибачук.

За прогнозами синоптиків, на території Баранівського району очікується різка зміна погодних умов: раптові зниження та підвищення температури, сніг, ожеледиця. Поліцейські звертаються до учасників дорожнього руху з проханням бути уважними та обережними.

"Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної швидкості, дистанції, правил маневрування, рухайтеся за межами населених пунктів з увімкненим ближнім світлом фар. За таких складних умов руху враховуйте також і стан проїзної частини. Мокра, брудна та слизька дорога - це ті чинники, котрі збільшують гальмівний шлях транспортного засобу в кілька разів, що призводить до дорожньо-транспортних пригод", - нагадують поліцейські.

Немає коментарів:

Дописати коментар