16 лютого 2017

Голова постійної комісії з питань АТО відвідав могили воїнів-афганців Баранівського району


13 лютого голова постійної комісії з питань захисту прав учасників АТО та сприяння вирішенню соціальних питань їх сімей Іван Цимбалюк відвідав могили воїнів-афганців Баранівського району.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської районної ради.

"13 лютого голова постійної комісії питань захисту прав учасників АТО та сприяння вирішенню соціальних питань їх сімей Цимбалюк Іван Іванович, продовжуючи багаторічну традицію, відвідав могили воїнів-афганців Баранівського району. До кожної могили були покладені квіти та вшановано пам'ять хвилиною мовчання. Разом з ним покладання квітів здійснював завідувач сектору культури і туризму райдержадміністрації Віктор Панчук, який також є учасником війни в Афганістані", - йдеться у повідомленні.


фото прес-служби райради

4 коментарі:

  1. Царство небесне та уклін !!! З повагою до загиблих: Обласна спілка учасників та ветеранів АТО "СХІД" в місті Баранівка та Баранівському районі. Голова Баранівської районої спілки Сігнаєвський Віталій Йосипович.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім20.02.17, 16:18

    Шана і повага таким людям як Іван Іванович,таких людей мало,бажаю Вам крепкого здоровя,радості,добра.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім20.02.17, 19:35

    іван іванович кам*яний брід завжди з вами,повага таким людям як ви,хто своіми справами робить вагомий вклад для зсу,ветеранів,і знайте що ми завжди підримаемо вас всім чим зможемо ЧЕСТЬ ВАМ І ХВАЛА і всім хлопцям хто у ваший команді

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім20.02.17, 20:46

    Дійсно,таких людей як Іван Іванович мало,бажаю Вам крепкого здоровя,радості,добра,довголіття та уклін від ветенанів

    ВідповістиВидалити