10 лютого 2017

Міськвиконком виділив жителям Баранівки майже 46 тис. грн грошової допомоги


Міськвиконком виділив 45,8 тис. грн для надання одноразової грошової допомоги громадянам, які проживають на території Баранівської міської ради на лікування та покращення матеріально-побутових умов.

За відповідне рішення проголосували члени виконкому Баранівської міської ради на засіданні, яке відбулося 24 січня.

"Надати одноразову грошову допомогу на лікування та на покращення матеріально-побутових умов громадянам, які проживають на території Баранівської міської ради за рахунок коштів загального фонду міського бюджету, передбачених для цієї мети згідно додатку. Управлінню фінансів міської ради перерахувати кошти в загальній сумі 45800 грн на рахунок управління надання соціальних послуг міської ради для виплати грошової допомоги громадянам", - йдеться у рішенні міськвиконкому № 9 від 24 січня.

Нагадаємо, 29 листопада 2016 року міськвиконком виділив городянам 39 тис. грн допомоги.


фото прес-служби міськради

2 коментарі:

  1. Анонім13.02.17, 20:23

    Знову дерибанять бюджет: "своїм" - по кілька тисяч допомоги, а "чужим" - по кілька сотень. Мабуть, спочатку треба було б прийняти на сесії якесь положення чи порядок надання допомоги на лікування жителям громади, а вже після цього надавати її. Наприклад, встановити конкретні суми допомоги для онкохворих і т.д. А то виходить так, що одному з підприємців перед виборами з діагнозом гіпертензія виділили кілька тисяч, а жінці, яка проходить щотижня гемодіаліз - 800грн.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.03.17, 15:38

      А все тому, що Душку байдуже хто і на що просить допомогу. Йому головне її роздати побільше, гроші то не зі свого карману. І чим більше він її роздасть, тим більше голосів на вибори буде. От і вся суть цієї допомоги.

      Видалити