10 лютого 2017

Вихованці Будинку дитячої творчості взяли участь в обласній виставці-конкурсі


Вихованці гуртків декоративно-прикладного мистецтва міського Будинку дитячої творчості прийняли участь в обласній виставці-конкурсі «Зимова казка», де вибороли призові місця у трьох номінаціях.

Про це місто Баранівка повідомила керівник гуртків міського Будинку дитячої творчості Тетяна Бенкіна.

"Свята зимового циклу – це переважно сімейні свята, до яких українці готуються усією родиною. Вихованці гуртків декоративно-прикладного мистецтва міського Будинку дитячої творчості не тільки вивчають звичаї святкування свят, а й відтворюють своїми руками традиційні атрибути, які використовували наші предки.

Ці знання та вміння юним майстрам знадобились для участі в обласній виставці-конкурсі «Зимова казка». Результатом плідної роботи наших вихованців є абсолютне місце в номінації «Павуки та їжаки». Цю перемогу здобула Білошицька Марина, учениця 9 класу Баранівської школи №2 (керівник Ольга Богун). Веселко Леся (керівник Ольга Богун) виборода 1 місце в номінації «Дідухи». Пухальська Каріна, учениця 7 класу Баранівської гімназії (керівник Тетяни Бенкіна) здобула 1 місце в номінації «Карнавальна маска».

Вагомий внесок в копілку команди внесли: Іванова Анастасія та Бабошина Юлія (керівники Тетяна Бенкіна та Тетяна Бабіч), які продемонстрували своє вміння у виготовленні різдвяної зірки та новорічної ялинки. Ця виставка стала початком творчого шляху для Нікітчина Дмитра (керівник Олена Мущинська). Він показав свою майстерність у виготовлені новорічних іграшок. Щиро вітаємо переможців!
", - йдеться у повідомленні.



фото міського Будинку дитячої творчості

Немає коментарів:

Дописати коментар