23 січня 2017

Покладання квітів та хвилина мовчання: у Баранівці відзначили День Соборності України


22 січня, в День Соборності України, близько двох десятів людей зібрались на площі Волі, щоб вшанувати пам’ять про загиблих за незалежність нашої держави та покласти квіти до пам'ятних знаків.

На ценральній площі Баранівки представники районної влади, політичних партій, громадських об'єднань та учасники АТО вшанували пам’ять про загиблих за незалежність України хвилиною мовчання.

Саме 22 січня 1919 року відбулася доленосна для нашої державності подія – підписання Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

«Соборна Україна - це велика міцна родина, про яку треба турбуватись та захищати. Символічно, що саме в цей день, 22 січня 2014 року, кращі сини українського народу загинули під час Революції Гідності. Ми всі свідомі в тому, що лише в єдності дій, соборності наших душ ми розбудуємо могутню Україну», - сказав голова райради Сергій М’ялківський.

Завершився мітинг церемонією покладання квітів до пам’ятного знаку героям Небесної сотні, героям УПА та майбутнього пам'ятного знаку загиблим героям АТО з Баранівського району.



34 коментарі:

  1. Що міського голову це дійство не касається? Чи тільки на могилі нашого Героя можна нагадати про себе?Так,імено нагадати про себе а не вшанувати пам*ять!!! А де Ковальський, що не видно його,може представники десь були???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло25.01.17, 22:09

      Міський голова ахаха. Він розсварив весь район, на першій же сесії зробив собі 100% премію і 250% надбавок і плювати він хотів на вас баранів в чанах з вашою соборністю. А вам дурням втірає що нема грошей на лікарню, дороги і т.д. Які ви дурнуваті в цій Баранівці. Ворога до влади обираєте, а потім седите і плачите як жити хреново. Як добре, що я в свій час звідси свалив. Удачі.

      Видалити
    2. баранівчанин25.01.17, 23:02

      Я теж чомусь радію Павле від того, що ти Свалив...

      Видалити
    3. По поводу того що ми барани, а ти такий класний став на лижі. Павло я таких як ти бачив та чув 2014 році,вони п*ять хвилин живуть в росії і вже навчають як нам жити в Україні-забули звідкіля корні.Не забувай ти Баран був Бараном і закінчиш!!! А якщо так тобі класно що злиняв з Баранівки то не смерди тут а листай де проживаїш!!!

      Видалити
  2. Анонім25.01.17, 20:36

    Знайшов на цьому сайті публікацію про День Соборності за минулий рік і якось так соромно стало... Минулого року кілька сотень людей було, учні 2 школи, гімназистки у віночках. А цього року... Люди, що з нами не так?

    ВідповістиВидалити
  3. Тут забули згадати що були представники СВОБОДИ,на фото помітно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.01.17, 00:51

      от свободівців якраз і не помітно, їх в Баранівці взагалі ніколи не помітно, тому не дивно, що і виборці їх цього разу "не помітили"

      Видалити
    2. По виборах не знаю а на фото якщо Ви дивились уважно то їх присутність в наявності.

      Видалити
    3. Анонім27.01.17, 22:32

      Напевно хтось із дівчат...

      Видалити
    4. Анонім28.01.17, 09:48

      зі свободівців один дейнека... а де ви їх ще бачите? та й то...)

      Видалити
    5. Анонім28.01.17, 21:40

      та що ви тут про свободівців заходитесь, немає тут жодного, Дейнека не є членом ВОС, може справді котрась із жінок.

      Видалити
    6. Що-до жіночого полу то в АТО ми були у захваті від їхньої хоробрості,то не під "анонімом"в неті никатись.Думаю що із ВОС хотілиб з тобою познайомитись, та подякувати за те як ти їх так люб*яче називаїш!

      Видалити
    7. НАТО "ЗАХІД"29.01.17, 23:16

      А чого це так збочено сприймається припущення щодо "жіночого полу", хіба вони не можуть бути членами ВОС?

      Видалити
    8. Вмієш дурня клеїти? Давай не промахнись!!!

      Видалити
    9. теж анонім30.01.17, 17:07

      Досить, з баранівською Свободою все ясно, чомусь решта підпільних "політиків" мовчить...

      Видалити
  4. Анонім27.01.17, 21:43

    А де ж патріот Вільчинський ?Все вибори зкінчились і тепер його ніде йне побачиш ? Альо тарасик олежик де ви?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.01.17, 22:22

      Там где и Душко!!! А нах.....й, выборы прошли.

      Видалити
  5. Оскар29.01.17, 19:22

    Як де, Ковальський вам дурні з своєю бригадою памятні знаки поставили, а тепер ваше діло туди квіти носити. А ми моніторимо хто голову там згина, а хто дулю в кармані трима!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну і... хто що робить? тому що нам себе не видно. Для спостерігачів ми в мера попросимо повернути льоніна, щоб вам було кого в дупу чмокати а не спостерігати!

      Видалити
  6. Анонім29.01.17, 22:20

    Про те як Вельчинський керував,то й діти і дорослі були на святі,алеж тепер Душко,а він людей на патріотичні заходи не збирає,зато на прокремлівські в приказному порядку!Люди кудиж ми йдем?ским?

    ВідповістиВидалити
  7. Як це Вельчинський керував а він що не керує. Жалко що тебе не можна дістати бо конче необхідно тобі пояснити куди йдем і ским. Через таку наволоч і виникає паніка і різні погані речі. Дивись бо якщо з АТО зроблять війну то можна і під стіну попасти

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.01.17, 17:07

      Ти хто під АТОшним значком Побратим, чи не дай Бог прикриваїшся?

      Видалити
    2. Ато шо?30.01.17, 17:23

      Чоловіче, у таких як ти паніка і різні погані речі виникають передусім від телевізора і власної ліні. І не плач, що когось десь не можеш дістати - ти вже тут давно всіх дістав своїм сопливим скулінням.

      Видалити
    3. баранівчанин31.01.17, 17:15

      А ось і перші поліцаї озвалися, про війну мрієте, чекаєте путіна запроданці, вже, мабуть, і списки готуєте кого "під стіну" поставити, дивіться щоб самих тою стіною не завалило.

      Видалити
    4. Чоловіче, ти був ніхто ніким ти і помреш.А те що в Баранівці існує шушера прокацапська я невірив, а тепір скажу що Ковальський був правий.Нічого ми тебе дістанем даже з інета!!!

      Видалити
  8. Олекса30.01.17, 18:27

    Народ,що ми сремось між собою?Може все-таки почнемо робити щось для громади? Разом, без "дельожки" на вільчинських,душків та ковальських.І ще,не займайте свободівців.Це єдина не продажна партія в районі.Ще ви будете на неі молитись та пізно буде.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.02.17, 12:32

      Як це не продажна, коли на виборах до Баранівської ОТГ підтримала кандидата від УКРОПу й одночасно екс-кандидата від Партії Регіонів???

      Видалити
    2. Анонім02.02.17, 20:32

      Це попандопало скоро знов стане якимсь партб*юро нехай тільки власть зміниться.

      Видалити
  9. Анонім31.01.17, 18:23

    Ви вже задрали з своім обсиранням один одного.обєднайтесь і робіть б......ь щось для району і громада.свобода слідкує за вами.

    ВідповістиВидалити
  10. баранівчанин01.02.17, 16:01

    Ви із «непродажною» баранівською Свободою вже зробили для громади, що могли - вибрали Душка, то тепер за ним і слідкуйте, ще за Кізіним можете наглянути, патріоти липові, або вартуйте далі біля компа, засранці. А, взагалі, абсолютно не важливо хто прийшов того дня до обеліску зранку, я був по обіді і втішився тим, що застав трьох вчорашніх школярів, які читали вголос прізвища героїв Небесної Сотні, лампадки ще горіли…

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.02.17, 18:37

      Ти хочаб зрозумів що написав,навильник?А по обіді там нікого небуло, ми переглянули відеозапис з камер спостереженя.

      Видалити
  11. Анонім02.02.17, 00:32

    І якому ж це ви....ку проросійському так колись свобода наступила на яйця,що він ніяк не може заспокоітись?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. теж анонім02.02.17, 20:12

      В тому то й біда, що в Баранівці Свобода ніколи і нікому ні на що не наступила, хоч потреба була і є велика, але вона у нас тут декоративна, що є, що нема. Дуже шкода.

      Видалити