09 січня 2017

Мешканців Баранівки просять допомогти зібрати кошти на лікування 31-річному чоловіку


Каліновському Ярославу потрібна термінова трансплантація легень. Через свою хворобу чоловік не може самостійно дихати. З кожним днем в легенях накопичується мокрота, серце працює в подвійному режимі.

Про це повідомляється на сайті ТСН.

"Хвороба різко стала прогресувати, стан надзвичайно важкий, піключений до кисневого апарата, антибіотико-терапія позитивних результатів не дала, з кожним днем йому все важче дихати, в легенях накопичується мокрота, серце працює в подвійному режимі", - розповідає сестра Ярослава.

В Україні такі операції заборонено законодавством, тому родина звернулася одразу до двох клінік, де готові допомогти. Вартість такої операції в Індії 140 тисяч доларів. Приблизно такої ж суми вартує лікування в Німеччині.

"Якщо ми будемо зволікати, брат просто помре, так як процес в легенях незворотній, а їх в нього залишилось лише 20%. Зараз він практично лежачий, біля нього сидить племінниця, обслуговувати повноцінно себе Ярослав не може. Велике прохання - допоможіть з коштами", - просить сестра Ярослава.

Реквізити для допомоги: Ощадбанк ТВБВ №10005/062 філії Житомирського обласного управління АТ "Ощадбанк" МФО 311647 КОД ЄДРПОУ 09311380 Картка на ім'я Каліновського Ярослава Вікторовича 5167 4910 0866 6322

Немає коментарів:

Дописати коментар