22 грудня 2016

Керівник поліції Житомирської області провів у Баранівці виїзний прийом громадян


21 грудня начальник ГУНП України в Житомирській області полковник поліції В’ячеслав Печененко провів робочі зустрічі з керівництвом Баранівського району та міста, а також з місцевими жителями.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Візит у районі розпочався зі спілкування з головами районних держадміністрації та ради Миколою Вельчинським та Сергієм М’ялківським. Також на зустрічі був присутній заступник Новоград-Волинського міського прокурора Григорій Гресько.


Обговорюючи питання взаємодії у забезпеченні порядку та безпеки у районі, присутні визначили конкретні заходи для цього. Так, місцеві керівники проінформували В’ячеслава Печененка про реалізацію проекту «Безпечне місто». Зокрема, у громадських місцях райцентру уже встановлено близько 20 камер відеоспостереження, у т.ч. з можливістю розпізнавання номерних знаків транспортних засобів на в’їздах/виїздах з міста.


Голова райдержадміністрації відзначив, що налагодження такої системи спостереження позитивно впливає і на ефективність розкриття правопорушень, і на їх попередження.

Водночас учасники зустрічі відзначили актуальність питань забезпечення безпеки дорожнього руху та загальних превентивних заходів задля безпеки та спокою жителів району, відтак визначились з подальшими напрямами співпраці.

Відразу потому у відділенні поліції В’ячеслав Печененко провів прийом громадян. Окрім жителів міста та району, на зустріч прийшли заступник міського голови Оксана Загорська та секретар міської ради Юрій Оханський, які розповіли про наявні механізми взаємодії з поліцією та порушили питання щодо матеріально-технічного оснащення підрозділу.

- На етапі реформування поліції підтримка органів місцевого самоврядування має колосальне значення, - підкреслив у розмові В’ячеслав Печененко та висловив сподівання на розгляд депутатами можливості виділення коштів на потреби місцевих правоохоронців.


На особистий прийом до керівника ГУНП звернулось 5 жителів міста та району з питаннями щодо перевірок та досудового розслідування за фактами крадіжок, нанесення тілесних ушкоджень та зловживання службовим становищем. У кожному випадку очільник поліції детально розбирався у ситуаціях та доручив прийняти законні рішення до завершення року.


36-річний підприємець, житель м. Баранівки, завітав на прийом з подякою на адресу місцевих поліцейських, які оперативно розкрили крадіжку з його магазину побутової техніки та затримали одного із підозрюваних. Нині він під вартою, його поплічники - у розшуку.

фото з сайту ГУНП Житомирської області

Немає коментарів:

Дописати коментар