13 грудня 2016

Баранівські школярі взяли участь у Всеукраїнському конкурсі науково-дослідницьких робіт


Баранівські школярі взяли участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Житомирського територіального відділення Малої академії наук України.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській гімназії.

"З метою підтримки, розвитку духовного, інтелектуального і творчого потенціалу учнівської молоді, створення умов для реалізації її здібностей, підведення підсумків науково-дослідницької діяльності загальноосвітніх навчальних закладів на базі Баранівської гімназії 9 грудня відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робі учнів-членів Житомирського територіального відділення Малої академії наук України, за участі заступника директора з навчально-методичної роботи КПНЗ «Обласний центр НТТУМ» Йосави Євгенії Миколаївни. У конкурсі взяли участь 9 учнів Баранівської гімназії та 1 учень Баранівської ЗОШ I-III ступенів №2 імені Ольги Сябрук", - йдеться у повідомленні.

Юні науковці представили на конкурс свої роботи у секціях: «Психологія», «Валеологія», «Медицина», «Англійська мова», «Фольклористика», «Етнологія», «Правознавство», «Теологія, релігієзнавство» та «Експериментальна фізика».


фото Баранівської гімназії

Немає коментарів:

Дописати коментар