12 грудня 2016

Де у Баранівському районі можна придбати ялинку. Список пунктів реалізації


На сайті Житомирського обласного управління лісомисливського господарства опубліковані орієнтовні ціни на новорічні ялинки та адреси, де можна буде їх придбати безпосередньо від «виробника».

У Баранівському районі пункти реалізації новорічних ялинок від Баранівського лісмисгоспу мають утворити до 15 грудня за адресами:

- Баранівка, Житомирське шосе (торгівельно-оздоровчий комплекс);
- Баранівка, вул. Соборна;
- Баранівка, лісництво;
- Баранівський район, с.Зеремля, лісництво;
- Баранівський район, смт Довбиш, вул. Орсівська, 3 (Довбиське л-во);
- Баранівський район, смт Довбиш, вул. Білецька, 26 (Червоноармійське л-во);
- Баранівський район, смт Кам’яний Брід, вул. Лесі Українки, 92 (Кам’янобрідське л-во);
- Романівський район, смт Биківка.
Усього Баранівське лісомисливське господарство готове реалізувати 3,5 тисячі ялинок. Орієнтовна роздрібна ціна новорічної ялинки висотою до 1 метра становитиме 30 грн, від 1 до 1,5 м - 50 грн, від 1,5 до 2 м - 60 грн, від 2 до 2,5 м - 80 грн, від 2,5 до 3 м - 120 грн.

Як повідомляє прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства, відпуск новорічних ялинок, як і в попередні роки, буде здійснюватися з обов’язковим маркуванням самоклейними етикетками зі штрих-кодом, а також будуть використані пластикові бирки, призначені для маркування новорічних ялин.

Окрім того, в кожному лісгоспі визначено відповідальних осіб та консультативні телефони, за якими можна отримати необхідну інформацію про новорічні ялинки. Інформацію про розміщення торгівельних майданчиків, відповідальних осіб держлісгоспів, номери телефонів для довідок тощо можна отримати і на офіційному веб-сайті ЖОУЛМГ.

Немає коментарів:

Дописати коментар