17 грудня 2016

У Баранівці на площі Волі запалили вогні головної новорічної ялинки міста


16 грудня у Баранівці на площі Волі запалили святкові вогні головної новорічної ялинки міста. Відкрив ялинку і дав старт новорічним та різдвяним заходам міський голова Анатолій Душко.

Він вручив переможцям конкурсу на кращу ялинкову іграшку нагороди та привітав усіх з Днем святого Миколая та наступаючим Новим роком.

Також усіх присутніх біля головної новорічної ялинки міста з наступаючими новорічними святами привітав благочинний Баранівського округу Української православної церкви Московського патріархату отець Роман Клим та Святий Миколай.

Ялинка увінчана гірляндами, сплетеними у форму на зразок п'ятикінечної зірки і прикрашена кольоровими кульками та іграшками у формі великих цукерок. Головна прикраса складається з гірлянд, які горять чотирма основними кольорами: жовтим, синім, червоним і білим.

Як і минулого року, по центру новорічної красуні облаштували національний прапор з електричних гірлянд жовтого та блакитного кольорів.


1 коментар:

  1. Анонім21.12.16, 15:32

    Хочу звернутися до заступника мера Савчука Василя Андрійовича. Ялинка гарна, але відремонтуйте будь ласка дюралайт на стовпах по вул.Соборній. У кошторисі написано, що з бюджету на святкову ілюмінацію виділили 25000 грн, а половина дюралайтів не працює! Я живу в кінці Соборної і дуже не гарно виглядає, коли ялинка в центрі світиться, а "кольорова доріжка" до неї в "дірках".

    ВідповістиВидалити