12 грудня 2016

Представників міської ради просять з'явитися на засідання суду по справі ТОВ "Еко Нова"


Баранівська райдержадміністрація просить представників міської ради з'явитися на засідання Житомирського окружного адміністративного суду по справі ТОВ "Еко Нова", яке відбудеться 13 грудня.

Про це йдеться у відкритому листі-зверненні, опублікованому на офіційному сайті Баранівської райдержадміністрації.

"У Житомирському окружному адміністративному суді слухається справа за позовом ТОВ «ЕКО НОВА» до управління екології Житомирської облдержадміністрації про скасування відмови у наданні дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря утилізатору небезпечних відходів, що розташований за адресою: м. Баранівка, вул. І.Франка,104а. За рішенням суду Баранівську міську раду та райдержадміністрацію залучено до справи як третіх осіб без самостійних вимог. Однак 26 листопада 2016 року на засідання до суду не прибули представники Баранівської міської ради, хоча у відповідності до законодавства були повідомлені про час і місце розгляду справи. Наступне засідання суду відбудеться 13 грудня 2016 року. У зв’язку з цим просимо керівництво Баранівської міської ради прибути на засідання або забезпечити участь в ньому свого представника та підтримати на суді громадськість Баранівки про небажання розміщення на території міста підприємства, яке несе потенційну екологічну загрозу місту та його жителям згідно громадських слухань та відповідних рішень місцевих рад", - йдеться у листі.

Нагадаємо, на початку жовтня Мінприроди анулювало ліцензію підприємства "Еко Нова" на право впровадження господарської діяльності з поводження з небезпечними відходами.

8 коментарів:

  1. Анонім12.12.16, 13:50

    Душко боїться їхати, бо підписав всі дозволи за фінансування виборів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.12.16, 17:02

      боїтсья Душко А. О. то хай їде хтось із депутатів

      Видалити
  2. Анонім12.12.16, 14:04

    давно пора відправити цю організацію десь в Чорнобиль! Бо скоро ми самі станемо цими їжаками чорнобилькими!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім12.12.16, 18:08

    Я проти еколюбоі но читаю цю ахінацею і в шоці- про що мова. Суд сам визве міську Раду. В и про що? Вельчинський вийди в центр і покричи так ти більше зарисуешся і може виграеш вибори. скотиняки

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. читач12.12.16, 21:22

      Так Суд сам і визвав міську раду 26 листопада. Що з того вийшло, я прочитав у опублікованому листі. Я навіть про Душка нічого казати не буду. Питання до цілого юриста міської ради, у якого в посадовій інструкції написано представляти міську раду у суді. Чого ж не поїхав консул? Цар не схотів і тобі не велів? Просто огидно, що міська рада схожа не на держустанову, а на магазин Авіс, де все вирішує директор, а "спеціалісти" не мають ні гідності, ні честі. Відповідно не здатні мати власну позицію і вміти відстоювати власну думку.

      Видалити
  4. Анонім13.12.16, 10:06

    Толя на зустрічах з виборцями те й робить, що поливає брудом РДА. А сам білий і пушистий, всі йому заважають робити. Якщо не оберуть мером буде смотрящим на Еко Нова.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім13.12.16, 21:18

    з'явилися чи ні, цікаво. могли і ні, тому що душко їздить і розказує, що після виборів запустить підприємство, бо це є надзвичайно важливим для міста... а скоріш за все для нього особисто. і є розум??? напевно втрачено назавжди...

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім15.12.16, 17:02

    а хто на суді із адмістрації був???

    ВідповістиВидалити