12 грудня 2016

У Баранівський район надійшло майже 9 млн грн субвенції на соціальні виплати


У Баранівський район надійшло 8 млн 926, 963 тис. грн субвенції на надання населенню пільг та житлових субсидій, виплат різних видів державної соціальної допомоги, а також медична субвенція.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

На початку грудня Баранівський район відвідав голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич, котрий узяв участь в урочистостях з нагоди Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтерів та голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма, який узяв участь в урочистих заходах до Дня місцевого самоврядування.

"Під час зустрічі з керівництвом області голова Баранівської РДА Микола Вельчинський акцентував увагу на недостатньому фінансуванні окремих державних програм соціального захисту населення, найгострішою з яких є проблема заборгованості з виплати житлових субсидій на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу та з виплати різних видів соціальної допомоги. Керівники області й району обговорили також основні питання подальшого фінансування медичної галузі, у тому числі й необхідність збільшення обсягів медичної субвенції, оскільки від цього залежить своєчасність і повнота виплати заробітної плати працівникам охорони здоров’я", - йдеться у повідомленні.

Керівники області пообіцяли посприяти Баранівському району у якнайшвидшому одержанні довгоочікуваних державних коштів. Уже 8 грудня було видано розпорядження голови Житомирської ОДА №418 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік», згідно з яким для Баранівського району виділено додаткові фінансові ресурси на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 2 млн 963,153 тис. грн та на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами I чи II групи внаслідок психічного розладу – 5 млн.563,7 тис. грн, а також медична субвенція в обсязі 400,1 тис. грн.

"Таким чином, усі медичні працівники району своєчасно і в повному обсязі отримають заробітну плату за грудень, а також найближчим часом буде погашено заборгованість з виплати населенню за придбане тверде паливо і скраплений газ в частині пільг та субсидій та повністю виплачено соціальні допомоги сім’ям з дітьми", - зазначає прес-служба.

3 коментарі:

  1. Анонім13.12.16, 15:17

    Накінець, люди отримають гроші на субсидію і допомоги, якщо звичайно вони п р и з н а ч е н і.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім14.12.16, 14:10

    Інвалідів сюди тулити не треба... Вельчинському потрібні ці гроші щоб добудувати дочці триповерховий будиночок у Заріччі що біля помістя Остудімова...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.12.16, 16:19

      Коментар із розряду "Де б це написати, що Вельчинський хату будує в Заріччі? Напишу-ка я тут, і новина якраз про гроші..." Чоловіче, хочеш писати - пиши! Дякувати що у Баранівці хоч десь можна писати. Але ж май клепку хоч якусь в макітрі. До чого тут інваліди і субвенціїї? Ці кошти йдуть прямо людям на рахунки.

      Видалити