20 грудня 2016

Жителя Баранівського району "розвели" по телефону на 8 тис. грн


На гачок шахрая потрапив житель села Глибочок Баранівського району. Повідомивши по телефону необхідні зловмиснику конфіденційні дані, чоловік втратив зі свого банківського рахунку понад 8 тис. грн.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

"Поліція вкотре застерігає громадян від ошуканств, що вчиняються від імені банківських працівників під виглядом усунення раптових проблем в електронній системі або ж проведення фінансових операцій. У результаті подібного шахрайства минулої доби житель села Глибочок Баранівського району втратив понад 8 тис. грн з власного рахунку. Чоловік повідомив до поліції про працівника служби безпеки банку, який у телефонній розмові вказав йому на необхідність покращення захисту його банківського рахунку. Процедуру можливо було здійснити миттєво, у телефонному режимі повідомивши необхідні конфіденційні дані. Погодившись, чоловік втратив понад 8 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

У рамках розпочатого за ст.190 Кримінального кодексу України досудового розслідування поліція встановлює особу пройдисвіта і його місцезнаходження.

Немає коментарів:

Дописати коментар