14 грудня 2016

У Баранівському районі під час пожежі загинув 60-річний чоловік


12 грудня у селищі Першотравенськ Баранівського району сталася пожежа. У будинку, що загорівся, загинув 60-річний чоловік. Нещасний випадок міг статися через необережне поводження з вогнем.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

12 грудня о 12:00 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в приватному будинку в смт Першотравенську Баранівського району. За вказаною адресою виїхали бійці 15 Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 осіб. Ще до прибуття підрозділу ДСНС сусід побачив через вікно, що на підлозі однієї із житлових кімнат перебував власник оселі. Крім того, в тому ж приміщенні тліло ліжко, підлога і двері. Чоловік вибив двері в кімнату, однак через сильне задимлення не зміг більше нічого зробити. На момент прибуття вогнеборців 60-річний власник будинку вже був без ознак життя”, - йдеться у повідомленні.

За даними пожежних, о 12:40 пожежу локалізували, а о 12:55 - повністю ліквідували. Однак вогонь встиг знищити підлогу, ліжко та пошкодити двері.

За попередньою інформацією, загоряння ймовірно сталося внаслідок необережного поводження з вогнем господаря. Ліжко стояло біля печі, на якій знаходились недопалки. Ймовірно, один із недопалків впав на ватний матрац, що і призвело до займання.

Наразі остаточні причини виникнення пожежі та загибелі людини встановлюють фахівці.

фото з сайту У ДСНС в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар