21 грудня 2016

Дубрівська громада використала на відновлення об’єктів понад 4 млн грн


На ремонт доріг, капітальний ремонт покрівлі та заміну вікон у школі, встановлення опалення та облаштування приміщення для ЦНАПу Дубрівська громада використала понад 4 млн грн державної субвенції.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністраціїї.

Дубрівська сільська територіальна громада Баранівського району. У складі громади 16 населених пунктів, у підпорядкуванні – Дубрівська, Мокринська, Радулинська, Хижівська сільські ради. Населення складає близько 5 тис. жителів. Голова – Віктор Козеренко.

У 2016 році Дубрівська громада отримала 4 млн 715 тис. грн державної субвенції на розвиток. Кошти активно спрямовано на відновлення соціальних об’єктів та ремонт доріг.

За словами голови Дубрівської громади Віктора Козеренко, роботи на більшості об’єктів уже завершено.

  • відремонтовано дороги (покладено вирівнюючий шар та нове асфальтне покриття) по вул. Жарській та вул. Якова Стецюка у с. Дубрівка, вул. Адмірала Левченка у с.Мокре – загалом 5 км загальною вартістю 1 млн 158,5 тис. грн;
  • здійснено капітальний ремонт покрівлі та замінено вікна у загальноосвітній школі I-III ступенів с.Мокре – спрямовано 292,6 тис. грн;
  • встановлено опалення та облаштовано приміщення для ЦНАПу – використано 494,8 тис. грн у співфінансуванні з місцевим бюджетом.

На стадії завершення знаходиться капітальна реконструкція покрівлі Дубрівської загальноосвітньої школи I-III ступенів, на яку виділено 1 млн 471, 9 тис. грн.

Також за кошти Державного фонду регіонального розвитку у жовтні 2016 року придбано шкільний автобус вартістю 1 млн 327 тис. грн. Завдяки новому транспорту діти та вчителі мають змогу швидше та зручніше діставатись до шкіл, до місць проведення позашкільних, районних, обласних культурно-масових заходів і спортивних змагань, а також можуть організовувати екскурсійні поїздки.

«Жителі нашої громади задоволені результатом об’єднання. Адже тільки за рік функціонування ОТГ дороги стали комфортнішими, школярі навчаються у теплих класах, батьки не переживають за те, як їхні діти дістаються до закладів освіти. І я вірю, що це лише початок тих змін, які чекають на кожного з нас», - сказав Віктор Козеренко.

фото з сайту Житомирської ОДА

9 коментарів:

  1. Мешканка ОТГ22.12.16, 15:28

    Хотілося б знати: а скільки коштів виділено на ремонт дороги від Красулі до Мокрого??? І як чи чим зручніше добиратись вчителям і дітям до шкіл у Мокре і Хижівку???

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім22.12.16, 15:34

    А як називається "те" чим було підсипано дорогу від с. Красуля до с. Мокре? Доречі ті кучки по дорозі заважали автомобілям і особливо шкільному автобусу більше місяця! Але і потім дорога кращою не стала!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім22.12.16, 15:36

    В Дубрівці проживає 2100 жителів...В інших селах "громади" 1000 жителів на 11 сіл всього. Звідки взялось 5000 жителів???

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім22.12.16, 18:09

    Проживае це одне а фактично прописано - це інше

    ВідповістиВидалити
  5. Шкільний лахундрик за 50тис $?
    Ну геть грошей не вкрали. Це ціна нового Blue Bird SchoolBus. Яким возять дітей в половині країн світу. А не цієї скотовозки. В якій двері з завода не зачиняються.
    Якби наші рєшали бабла не крали то можна було б купити 2 бв автобуси по 18-20тис а на здачу пального для їх заправки на 2 роки. Але ж тоді не буде за що хатинку в польщі добудувати...

    ВідповістиВидалити
  6. Колобок а хто ще хатинку в Польші будує? а ну колись!

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім23.12.16, 19:27

    колобок я ж просив тебе нiкому не казати;(;(;( ти менi бiльше не друг

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім26.12.16, 08:58

    Оце їхали маршруткою до с. Вересна то дороги ну прям ідеальні траса Київ - Чоп відпочиває. Проїхались то ніби побували на веселих - каруселях. Особливо дорога біля колишньої дубрівчанки ну і від Красулі до Вересни - "супер")))))))))

    ВідповістиВидалити