08 листопада 2016

Баранівські школярки стали переможцями обласної виставки-конкурсу


Юні майстрині декоративно-прикладного мистецтва міського Будинку дитячої творчості вибороли призові місця на обласній виставці-конкурсі «Осінні фантазії», яка проходила з 28 по 29 жовтня у Житомирі.

Про це місто Баранівка повідомила керівник гуртків міського Будинку дитячої та юнацької творчості Тетяна Бенкіна.

"28-29 жовтня у Житомирі відбулась обласна виставка-конкурс «Осінні фантазії», у якій прийняли участь діти з 20 районів та 4 міст нашої області. Журі конкурсу високо оцінило роботи наших юних майстрів декоративно-прикладного мистецтва. Вихованці міського Будинку дитячої творчості не тільки з успіхом довели свою майстерність у виготовленні виробів з природного матеріалу на практичних заняттях, а й зуміли розкрити ідею своєї творчої роботи. Так, учениця 8 класу гімназії Іванна Чаплінська (керівник Тетяна Бенкіна) виборола абсолютне місце в номінації «Ошибана та колажі з природного матеріалу». Учениця 11 класу школи  №2 Леся Веселко здобула I місце в номінації «Вироби з соломки та лози». Учениця 8 класу школи №2 Інна Дупляк отримала високі бали, прийнявши участь в номінації «Ікебана та просторові композиції» (керівник Ольга Богун). Хочемо подякувати дітям, їх батькам та директорам шкіл: Сергію Сіцінському, Віктору Присяжнюку та Василю Стельмаху за підтримку юних талантів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці жовтня танцювальний колектив «Firedance» міського Будинку дитячої творчості став призером III Всеукраїнського чемпіонату з хореографічного мистецтва.


фото міського Будинку дитячої творчості

2 коментарі: