09 листопада 2016

У Баранівському районі через коротке замикання електропроводки загорівся будинок


8 листопада у селі Острожок Баранівського району сталася пожежа у дерев'яному житловому будинку. На думку фахівців, ймовірною причиною пожежі могло стати коротке замикання електропроводки.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

"8 листопада о 13:25 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу приватному житловому будинку в селі Острожок Баранівського району. Дзвінок надійшов від власниці оселі, яка й виявила займання. За вказаною адресою виїхав черговий караул бійців 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка у складі 4 чоловік. Рятувальники по прибуттю з'ясували, що осередок пожежі знаходиться у кладовій та вогнем охоплено близько половини даху будівлі", - йдеться у повідомленні.

За даними пожежних, о 13:55 пожежу локалізували, а о 16:25 - повністю ліквідували. За попередньою версією, причиною пожежі могло стати коротке замикання електропроводки.

Остаточну причину виникнення загоряння, а також суму збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюють фахівці. У результаті пожежі загиблих та травмованих немає.

Як зазначено у повідомленні, вогонь знищив 25 м² покрівлі. Проте завдяки вмілим діям рятувальників вдалося запобігти поширенню полум'я на житлові приміщення оселі.

Нагадаємо, 27 жовтня у селі Стара Гута Баранівського району через паління у нетверезому стані сталася пожежа у житловому будинку, під час якої загинуло троє людей.

фото прес-служба У ДСНС в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар