28 жовтня 2016

У Баранівському районі під час пожежі у житловому будинку загинуло троє людей


У селі Стара Гута Баранівського району, ймовірно через паління у нетверезому стані, троє людей загинули під час пожежі, що сталася у приватному цегляному житловому будинку вночі 27 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС у Житомирській області.

«27 жовтня о 23:30 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в селі Стара Гута Баранівського району. Зателефонував сусід, який почув тріскіт шиферної покрівлі. Виглянувши у вікно, він помітив дим, що виходив зсередини житла, розташованого неподалік. Під час ліквідації пожежі, у кімнаті, на ліжку, вогнеборці виявили тіло власника будинку 1956 року народження, посередині кімнати – тіло його співмешканки 1960 року народження і на підлозі біля вікна тіло невідомої особи без ознак життя», – йдеться у повідомленні.

За даними пожежних, о 0:15 пожежу локалізували, а о 2:10 - повністю ліквідували. Вогонь знищив 40 м² покрівлі та перекриття і пошкодив речі домашнього вжитку. За попередньою версією, причиною пожежі могла стати необережність при курінні в стані алкогольного сп'яніння. Остаточні причини виникнення пожежі та загибелі людей встановлюють фахівці.



фото та відео прес-служби У ДСНС

Нагадаємо, 24 жовтня у селі Вірля Баранівського району сталася пожежа у дерев'яному житловому будинку. Вогонь знищив 5 м² стіни, а також пошкодив стелю і підлогу у кімнаті.

Немає коментарів:

Дописати коментар