25 жовтня 2016

У Баранівському районі ледь не згорів дерев'яний житловий будинок


24 жовтня у селі Вірля Баранівського району сталася пожежа у дерев'яному житловому будинку. Вогонь знищив 5 м² стіни поблизу печі, диван та крісло, а також пошкодив стелю і підлогу у кімнаті.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Житомирській області.

«24 жовтня об 11:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Вірля Баранівського району. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул вогнеборців 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік», - йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце події рятувальники встановили, що господарі житла напередодні, ввечері, вмикали газову горілку. Наступного дня, коли у помешканні нікого не було, зайнявся дерев’яний перестінок. Повернувшись додому, власники застали у будинку пожежу. Спочатку вони разом із сусідами гасили вогонь, а вже потім викликали на допомогу рятувальників.

По їх прибуттю в оселі спостерігалося сильне задимлення. Вогнеборцям довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання в одній із житлових кімнат. За даними пожежних, о 11:37 пожежу повністю ліквідували.

У результаті пожежі загиблих та травмованих немає. Вогнем знищено 5 м² стіни поблизу печі, диван та крісло, а також пошкоджено стелю і підлогу у кімнаті. Попередньо встановлено, що до пожежі могли призвести недоліки монтажу системи опалення.

фото з сайту У ДСНС у Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар